Seura- ja kilpailutoiminta

 

Seura- ja kilpailutoimikunta suunnittelee, kehittää ja toteuttaa seuran golfkilpailuja ja erilaisia tapahtumia. Tavoitteena on aktivoida jäsenistöä ja vahvistaa seurahenkeä. Tapahtumia ovat mm. teemalliset klubipäivät, yhteiset matkat ja erilaiset kilpailut. Pyritään innostamaan jäsenistö lajista järjestämällä  mielekästä ja kivaa golftoimintaa. Tavoitteena on olla helposti lähestyttävä kenttä ja seura. Toimikunnan jäseniä voi pyytää pelikaveriksi – ns. kummipelaajiksi – uusille jäsenille.

Seura- ja kilpailutoimikunta ideoi ja järjestää mukavia tapahtumia erilaisin pelimuodoin läpi kesän. Kauden aloitus- ja päätöstilaisuudet kuuluvat seuran ydintoimintoihin. Jäsenistölle on suunnitteilla myös Whatsapp -ryhmiä helppoon ja nopeaa viestintään.

Pelinopeutta korostetaan erityisesti kilpailuissa. Pelin joustava eteneminen edellyttää myös jokaiselta pelaajalta hyvää lajin sääntötuntemusta. Vastauksia  kysymyksiin liittyen yleisiin sääntöihin sekä kenttämme paikallissääntöihin ja muihin mieltä askarruttaviin kysymyksiin voi toimittaa suoraan seura- ja kilpailutoimikunnalle.

Seura- ja kilpailutoimikunta:
Puheenjohtaja: Petri Välimäki, 050-5756294, valimaki.pak@gmail.com

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)