Par-3 & Frisbeegolf

 

Ohjeita kentällä pelaamiseen 

Klubitalon takana on jo muutaman vuoden ajan ollut rakenteilla par 3-kenttä ja nyt se on vihdoin valmis! Pääsemme siis toivottamaan pelaajat tervetulleiksi.

Vaihtelevaan rinnemaastoon rakennettu kokonaisuus tarjoaa haasteita kokeneemmallekin pelaajalle, mutta lyhyiden väyliensä ansiosta on helposti lähestyttävä myös kumman tahansa lajin vasta-alkajille. Yhtenäiselle alueelle, lähelle golfklubin muita palveluita sijoittuva kenttä palvelee loistavasti myös erilaisten ryhmien yhteisissä tapahtumissa. Kaikki 9 väylää ovat näköetäisyydellä toisistaan ja samaan peliin voi yhdistää sekä golfin että frisbeegolfin!

Ajanvaraus toimii nettisivujen kautta tai ottamalla yhteyttä caddiemasteriin. NexGolfin kautta peliaikojen varaaminen par 3-kentälle ja frisbeegolfin ei ole mahdollista, sillä kummankaan pelaaminen ei edellytä jäsenyyttä golfseuraan tai green cardin suorittamista. Pelaajia ei ole vakuutettu Loimijoki Golfin toimesta!

Kentällä pelataan golfin ja frisbee golfin  sääntöjen mukaan, eli toiset pelaajat huomioon ottavan etiketin mukaan. Pelimaksujen ja lähtöjen varmistaminen tehdään Klubitalolla caddiemasterille ennen kierroksen alkua ja samalla voit ottaa mukaasi tuloskortin josta löytyy myös kentän kartta sekä keskeisimmät ohjeet.

HINNASTO:

Kierroksen green fee Päiväkohtainen green fee 10-kortti
Par 3-kenttä 10 € 15 € 100 €
Frisbeegolf  5 € 8 € 80 €

Pelikierrokselle tulee aina varata aika, joko sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta tai ottamalla yhteyttä meille, puh 050 590 24 70 tai caddiemaster@loimijokigolf.fi. Peruutukset puhelimitse.

AJANVARAUKSEEN TÄSTÄ.

Tullessasi kentälle ilmoittaudu ja hoida maksut kuntoon Klubitalolla ennen pelikierroksen alkua.
Halutessasi voit myös vuokrata frisbeen / golfmailat Klubitalolta.
Range-alueen pallojen ja mailojen käyttö par-3 kentällä on kiellettyä, pallot vain rangella tapahtuvaan harjoitteluun!

PELAAMINEN:

Pelaamaan pääsee 4 henkilön ryhmissä 15 minuutin välein. Keskimääräinen kierrosaika golfaten on n. 1h. Frisbeegolfia pelataen kierros etenee   nopeammin joten edelytämme pelaajilta joustavuutta ja hyvää yhteishenkeä jotta nopeammin etenevät pelaajat pääsevät tarvittaessa sujsuvasti ohittamaan edellä menevän ryhmän.

Kärryjen ja golfauton kanssa kentälle ei saa mennä ja suosittelemme lähtemään pelikierrokselle normaalia kevyemmällä bägillä, muutama maila riittää.

Tii-paikat ovat par3 -kentällä ja frisbeegolfissa samassa paikassa ja ne ovat merkitty oranssein hevoskengin. Korit on sijoitettu greenien viereen, jolloin turhaa liikkumista greeneillä voidaan ehkäistä. Greeni = lyhyeksi leikattu viheriö johon lippu on sijoitettu.

Aluksi kentällä on käytössä vain 8 väylää yhdeksästä, koska kentän 1 väylä kulkee nykyisen puttiviheriön kanssa samassa paikassa. 1. väylä aukeaa, kun uusi puttiviheriö valmistuu.

Toistaiseksi samaan lähtöön voi varata peliaikoja vain joko frisbeegolfiin tai perinteiseen golfiin. Nämä uuden kentän ensimmäiset kuukaudet menevät varmasti osin toimivien käytänteiden hakemisessa ja testaamisessa sen suhteen, mikä toimii ja mikä ei. Toivomme kentän käyttäjiltä palautetta kentästä ja sen toiminnoista, jotta voimme kehittää ja muuttaa niitä tarpeen mukaan.

Tälle sivulle päivitetään myös kentän keskeisimmät säännöt sekä ohjeet aloitteleville pelaajille.

Kun kysyttävää ilmenee, tulkaa käymään Klubitalolla tai ottakaa rohkeasti yhteyttä puh 050 590 24 70 tai caddiemaster@loimijokigolf.fi, autamme mielellämme!

Uskomme että kahden lajin harrastajat mahtuvat mukavasti samalle alueelle kun yhteisiä sääntöjä noudatetaan, joten mukavia pelejä kaikille!

Tervetuloa!


(Kuva rakennusvaiheessa olevasta kentästä 10/2020)


(Kuvat rakennusvaiheessa olevasta kentästä 9/2020)

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)