Loimijoki Golf ry:n jäsenyys

LOIMIJOKI GOLF ry – vuodesta 1988 Loimijoki Golf on Loimaan ja Forssan talousalueella toimiva golfseura, joka on perustettu vuonna 1988 ja ollut Suomen Golfliiton jäsenenä vuodesta 1991. Seuraan otetaan jäseniä lisää ilman liittymismaksua. Jäsenhakemus on helppo täyttää ja palauttaa sähköisesti linkin kautta. Kaikki jäsenemme ovat yhtenäisen jäsenmaksun maksettuaan Loimijoki Golf ry:n, ja Suomen Golfliiton jäseniä.

Täytä jäsenhakemus
JÄSENMAKSUT 2023

Aikuinen

Juniori (alle 22 v.)

Jäsenmaksu

   89 €

44,50 €

 

Jäsenet ja osakkaat nauttivat meillä parhaista eduista, jotka täydentyvät myös kauden aikana!

Haluamme rakentaa ympärillemme Suomen parhaan golfyhteisön, jonka jäsenet ansaitsevat pelkästään parasta ja tämän pitää näkyä myös jäsenyydessä.
– Holarivakuutus sisältyy jäsenmaksuusi! Loimijoki Golfin jäsenenä sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä saadaksesi vakuutuksen voimaan. Holarivakuutus on voimassa omalla kotikentälläsi Loimijoki Golfissa harjoitus- sekä kilpailukierroksilla. Holarin upotessa tarjoamme sinulle ja kanssapelaajille kuohuvat juhlajuomat klubilla.
– Jäsenmaksu kattaa myös harjoittelua veloituksetta! Rangealue, kaksi harjoitusviheriötä, bunkkerit sekä chippi- ja pitch-alue ovat vapaassa käytössäsi.  Jäsenmaksuun sisältyy 10 pallokoria veloituksetta. Jäsenet voivat tulla lataamaan nämä toimistolla omalle Loimijoki-älykortilleen heti kauden alkaessa.
– Jäsenemme saavat etuja ja tarjouksia myös yhteistyökumppaneiltamme näyttämällä Loimijoki Golfin älykorttia!  Tutustu rahanarvoisiin etuihin tästä!
– Osakkailla useampi vaihtoehto pelioikeuden kanssa! Yhtiöjärjestysmuutoksen mukaisesti, osakkaillamme on nyt valittavinaan neljä eri vaihtoehtoa pelioikeuden käyttämiseen:
1) Voit pelata itse omalla nimetyllä pelioikeudella
2) vuokrata pelioikeuden eteenpäin joko itse tai toimiston kautta
3) vaihtaa pelioikeuden vapaasti käytettäviin pelilippuihin (20 kpl) tai 4) jättää pelioikeuden passiiviseksi ilman vastikemaksuvelvollisuutta. Päätös pelioikeuden käyttämättä jättämisestä tulee tehdä toimistolle vuosittain sähköpostitse 31.3. mennessä.
– Ennakkovaraajille kausipelioikeus alennettuun hintaan! Jäsenille tarjoamme perinteisesti kausipelioikeuden alennettuun hintaan, kun varauksen tekee hyvissä ajoin.  Alennetun pelioikeuden hinta on tulevalla kaudella 2022: 699 euroa (norm. 730 euroa).
Jäsenten peli-iltoja, sääntöiltoja, pelimatkoja koti- ja ulkomailla, ryhmä- ja yksityisopetusta oman klubiopettajamme johdolla – näitä kaikkia järjestämme juuri sinua varten. Lisäksi kilpailuhenkisille on tarjolla aktiivista kilpailutoimintaa niin arkena kuin pyhänä, muun muassa Suomen paras viikkokilpailu, Ypäjä Tour!
Ja vielä tärkeimpänä jäsenetuna kaikista tarjoamme sinulle sen Ypäjän fiiliksen, jota vieraspelaajatkin ylistävät. Siitä ei tingitä, ainoastaan nostetaan entisestään!

Jäsenen hyödyt ja oikeudet:

  • Loimijoki Golf ry:n jäsenyys
  • Suomen Golfliiton jäsenyys sekä tasoituskortti (mahdollisuus pelata myös vieraskentillä)
  • Pohjolan pelaajavakuutus, voimassa Suomessa sekä ulkomailla
  • Tasoituksen ylläpito kotiseurassa
  • Golf-lehden vuosikerta (1 / talous)
  • Jäsenhintaiset pelimaksut
  • Holarivakuutus omalla kotikentällä
  • Harjoitteluun 10 pallokoria veloituksetta
  • Osallistumisoikeus avoimiin kilpailuihin, niin koti- kuin vieraskentällä
  • Seuran järjestämää koulutusta ja toimintaa

Hukkuneet tai unohdetut jäsentunnukset voit uusia joko itse sivujen kautta tai pyytää ne toimistolta. Lisätietoja jäsenasioista voit kysyä caddiemasterin toimistolta: puh. 050-590 2470 tai e-mail: caddiemaster(at)loimijokigolf.fi.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)