Loimijoki Golf ry:n jäsenyys

LOIMIJOKI GOLF ry – vuodesta 1988

Loimijoki Golf on Loimaan ja Forssan talousalueella toimiva golfseura, joka on perustettu vuonna 1988 ja ollut Suomen Golfliiton jäsenenä vuodesta 1991. Seuraan otetaan jäseniä lisää ilman liittymismaksua. Jäsenhakemus on helppo täyttää ja palauttaa sähköisesti linkin kautta.

Täytä jäsenhakemus

 

JÄSENMAKSUT 2019

Aikuinen

Juniori (alle 22 v.)

Aktiivijäsenmaksu

    199 €

94,50 €

Klubijäsenmaksu

60 €

25 €

 

Aktiivijäsenet ja osakkaat nauttivat meillä parhaista eduista!

Haluamme rakentaa ympärillemme Suomen parhaan golfyhteisön, jonka jäsenet ansaitsevat pelkästään parasta ja tämän pitää näkyä myös jäsenyydessä.

– Holarivakuutus sisältyy jäsenmaksuusi! Loimijoki Golfin jäsenenä sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä saadaksesi vakuutuksen voimaan. Holarivakuutus on voimassa omalla kotikentälläsi Loimijoki Golfissa harjoitus- sekä kilpailukierroksilla. Holarin upotessa tarjoamme sinulle ja kanssapelaajille kuohuvat juhlajuomat klubilla.

– Jäsenmaksu kattaa myös harjoittelua veloituksetta! Rangealue, kaksi harjoitusviheriötä, bunkkerit sekä chippi- ja pitch-alue ovat vapaassa käytössäsi.  Jäsenmaksuun sisältyy 10 pallokoria veloituksetta. Jäsenet voivat tulla lataamaan nämä toimistolla omaan rangenastaan tai noutamaan poletteina heti kauden alkaessa.

Juniori-ikäiset jäsenet pelaavat pelkän aktiivijäsenmaksun (94,50 e) maksamalla veloituksetta koko kauden! Kyllä, luit oikein! Riittää että juniorin aktiivijäsenmaksu on maksettu, niin kauden pelit on kuitattu. Junioreille järjestämme lisäksi läpi kesän koulutusta klubiopettajan johdolla.

– Osakkailla nyt enemmän vaihtoehtoja pelioikeuden kanssa! Tuoreen yhtiöjärjestysmuutoksen mukaisesti, osakkaillamme on nyt valittavinaan neljä eri vaihtoehtoa pelioikeuden käyttämiseen: 1) Voit pelata itse omalla nimetyllä pelioikeudella, 2) vuokrata pelioikeuden eteenpäin joko itse tai toimiston kautta, 3) vaihtaa pelioikeuden vapaasti käytettäviin pelilippuihin (20 kpl) tai 4) jättää pelioikeuden passiiviseksi ilman vastikemaksuvelvollisuutta. Päätös pelioikeuden käyttämättä jättämisestä tulee tehdä toimistolle vuosittain sähköpostitse 31.1. mennessä.

– Ennakkovaraajille kausipelioikeus alennettuun hintaan! Aktiivijäsenille tarjoamme perinteisesti kausipelioikeuden alennettuun hintaan, kun varauksen tekee hyvissä ajoin. Ennakkovarauksia otetaan vastaan 1.2.-31.3.2018. Alennetun pelioikeuden hinta on tulevalla kaudella: 560 euroa (norm. 590 euroa).

– Kaikille pelioikeuden lunastaneille pieni lahja kiitokseksi! Teetämme kaikille osakkaille sekä kausikortin lunastaneille kiitokseksi sitoutumisesta oman kustomoidun greenihaarukan, jolla kelpaa korjailla alastulojäljet sekä hyödyntää ravintolan greenihaarukka-alennukset.

Jäsenten peli-iltoja, sääntöiltoja, pelimatkoja koti- ja ulkomailla, ryhmä- ja yksityisopetusta oman klubiopettajamme johdolla – näitä kaikkia järjestämme juuri sinua varten. Lisäksi kilpailuhenkisille on tarjolla aktiivista kilpailutoimintaa niin arkena kuin pyhänä, muun muassa Suomen paras viikkokilpailu Watrec Tour!

Ja vielä tärkeimpänä jäsenetuna kaikista tarjoamme sinulle sen Ypäjän fiiliksen, jota vieraspelaajatkin ylistävät. Siitä ei tingitä, ainoastaan nostetaan entisestään!

Aktiivijäsenen hyödyt ja oikeudet:

 • Loimijoki Golf ry:n jäsenyys
 • Suomen Golfliiton jäsenyys sekä tasoituskortti (mahdollisuus pelata myös vieraskentillä)
 • Pohjolan pelaajavakuutus, voimassa Suomessa sekä ulkomailla
 • Tasoituksen ylläpito kotiseurassa
 • Golf-lehden vuosikerta (1 / talous)
 • Aktiivijäsenhintaiset pelimaksut
 • Holarivakuutus omalla kotikentällä
 • Harjoitteluun 10 pallokoria veloituksetta
 • Osallistumisoikeus avoimiin kilpailuihin, niin koti- kuin vieraskentällä
 • Seuran järjestämää koulutusta ja toimintaa

Klubijäsenen maksuilla saat:

 • Loimijoki Golf ry:n klubijäsenyyden
 • Jäsentietojen ylläpidon rekisterissä passiivisena, kunnes tasoitus aktivoidaan
 • Oikeuden pelata kotikentällä normaalilla green fee –maksulla
 • Harjoitteluun 10 pallokoria veloituksetta
 • Seuran järjestämää koulutusta ja toimintaa
 • Ei Suomen Golfliiton jäsenyyttä tai tasoituskorttia
 • Ei Golf-lehden vuosikertaa
 • Ei kilpailuosallistumisoikeutta

Klubijäsenmaksu suoritetaan samalla viitenumerolla, vaihtamalla laskun summa jäsenmaksun suuruiseksi 60 e/ 25 e. Voit maksaa jäsenlaskusi myös joustavasti haluamissasi erissä. Hukkuneet tai unohdetut jäsentunnukset voit uusia joko itse sivujen kautta tai pyytää ne toimistolta. Lisätietoja jäsenasioista voit kysyä caddiemasterin toimistolta: puh. 050-590 2470 tai e-mail: caddiemaster(at)loimijokigolf.fi.