Koulutustoiminta

Seura järjestää koulutuksia jäsenistölle klubiopettaja Matti Moisanderin johdolla. Ryhmäopetuksia järjestetään ennakkoon ilmoittettuina ajankohtina touko-elokuussa. Ryhmiä jaotellaan teemoittain sekä tasoitusryhmittäin, tavoitteena saada tehokkain mahdollinen opetus kaikille ryhmille taitotasoittain. Koulutustoiminnassa panostetaan myös aloittelijoiden  aktivoimiseen ja lisäkoulutukseen.

Klubiopettaja Matti Moisander on käytettävissä myös yksityisopetuksen puolella. Aikoja voi varata opetukseen joko yksin tai vaikka ystävän kanssa.

Lisätietoja koulutustoiminnasta löydät Matin koulutussivuilta.
Matti Moisander, p. 040-7638080, sposti: mattisamulimoisander@gmail.com

Junioritoiminta kaudella 2023

Junnukoulu alkaa 7.6.2022 klo 18!

Junioritoiminnan tavoitteena on innostaa nuoria lajin pariin, edistää lajituntemusta ja kehittää golftaitoja. Sosiaaliset taidot, lajituntemus, innostava ja motivoiva ilmapiiri sekä lajitaitojen kehittäminen ovat keskeisiä osa-alueita junioritoiminnassa.

Tavoitteena on junioreiden harrastamisen tukeminen mm. pitämällä kustannukset edullisina. Tarkoituksena on ylläpitää sekä kehittää hyvää ja innostavaa seuratoimintaa, jotta kaikilla junioreilla ja heidän vanhemmillaan olisi mukava toimintailmapiiri golfin parissa. Tärkeänä kulmakivenä tässä tehtävässä toimii junioreiden ja heidän vanhempiensa aktivointi. 

Toimikunta vaikuttaa omalta osaltaan myös junioreiden tapahtumakalenterin rakentumiseen ja pyrkii näin edistämään juniorigolfarien sekä perheiden golfharrastusta.

JUNIOREIDEN TAPAHTUMAKALENTERI 2023

– Tuttu ja turvallinen junioreiden golfkoulu saa jatkoa myös kaudella 2023. Idea ja runko pidetään samana. Koko kesän ajan, aina keskiviikkoisin, kaikille innokkaille kouluikäisille junioreille järjestetään ohjattua toimintaa. Kesän aikana toimii kaksi ryhmää; kokeneempien junioreiden ryhmä sekä lajiin vasta tutustuvien junioreiden ryhmä. Ryhmäjako ei ole lopullinen ja määräytyy pitkälti junioreiden määrästä ja lajikokemuksesta. Myös vaihtelu ryhmien välillä on sallittua. Jos olet epävarma, kumpi ryhmä olisi sopiva, voi asian tarkistaa junnukoulun ohjaajilta.
Junnukoulun ohjaajina toimivat Oskari Kaseva ja Teemu Toukkari. 

– Golfkoulu alkaa kesäloman ensimmäisenä keskiviikkona 7.6.2022. Sekä aloittelevien että jo osaavempien ryhmät alkavat kello 18, ja jo osaavempien ryhmä jatkaa hieman pidempään, kun pienempien ryhmä lopettelee klo 19. Hinta on koko kesältä 80€ ja yksittäiseltä kerralta hinta on 15€/krt. Ensimmäinen kokeilukerta on maksuton. Jos samasta taloudesta tulee useampi juniori, niin sisarus/sisarukset pääsevät puoleen hintaan!

– Jokainen treenikerta sisältää oman teeman, jota harjoitellaan. Lisäksi harjoittelussa on mukana ns. oheisharjoittelua, jotka eivät suoranaisesti liity golfin lajiharjoitteluun, mutta ovat hyödyllisiä lasten motoristen taitojen kehittymisen kannalta.

– Golfkoulu on suunnattu kaikille golfista kiinnostuneille tai golfia harrastaville lapsille! Aikaisemmalla lajitaustalla tai golftuntemuksella ei ole väliä, golfkoulussa sitä oppii!

– Lisäksi, aktiivisimmille, jo golfia harjoittaneille, junioreille on suunnitteilla myös mahdollisuus lisäharjoituksiin. Tarkoituksena on koostaa aktiivisista ja innokkaista junnugolfareista ns. treeniryhmä, joka harjoittelee golfkoulun lisäksi aktiivisemmin ja ohjatusti. Toimikunta tukee myös kilpailemisesta kiinnostuneita junioreja. Kilpailuihin tähtäävien junnujen treenien  ajankohdat vahvistetaan myöhemmin.

Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat juniorit! Jos haluat lisätietietoja, ota yhteyttä: Oskari Kaseva / puh. 044 973 3018 / sposti oskari99kaseva@gmail.com

Koulutus- ja junioritoimikunta:
Rami Prusila, 044 48 46 749, rami.prusila@gmail.com
Matti Moisander, 040 763 80 80, mattisamulimoisander@gmail.com
Oskari Kaseva, 044 973 30 18, oskari99kaseva@gmail.com

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)