Koulutustoiminta

Seura järjestää koulutuksia jäsenistölle klubiopettaja Matti Moisanderin johdolla. Ryhmäopetuksia järjestetään ennakkoon ilmoittettuina ajankohtina touko-elokuussa. Ryhmiä jaotellaan teemoittain sekä tasoitusryhmittäin, tavoitteena saada tehokkain mahdollinen opetus kaikille ryhmille taitotasoittain. Koulutustoiminnassa panostetaan myös aloittelijoiden  aktivoimiseen ja lisäkoulutukseen.

Klubiopettaja Matti Moisander on käytettävissä myös yksityisopetuksen puolella. Aikoja voi varata opetukseen joko yksin tai vaikka ystävän kanssa.

Lisätietoja koulutustoiminnasta löydät Matin koulutussivuilta.
Matti Moisander, p. 040-7638080, sposti: mattisamulimoisander@gmail.com

Junioritoiminta kaudella 2022

Junnukoulu alkaa 8.6.2022 (aloittelevat klo 17:00-18:00 ja kokeneemmat junnut klo 18:00-19:30)

Junioritoiminnan tavoitteena on innostaa nuoria lajin pariin, edistää lajituntemusta ja kehittää golf-taitoja. Sosiaaliset taidot, lajituntemus, innostava ja motivoiva ilmapiiri sekä lajitaitojen kehittäminen ovat keskeisiä osa-alueita junioritoiminnassa.

Tavoitteena on junioreiden harrastamisen tukeminen mm. pitämällä kustannukset edullisina. Tarkoituksena on ylläpitää sekä kehittää hyvää ja innostavaa seuratoimintaa, jotta kaikilla junioreilla ja heidän vanhemmillaan olisi mukava toimintailmapiiri golfin parissa. Tärkeänä kulmakivenä tässä tehtävässä toimii junioreiden ja heidän vanhempiensa aktivointi. 

Toimikunta vaikuttaa omalta osaltaan myös junioreiden tapahtumakalenterin rakentumiseen ja pyrkii näin edistämään juniorigolfarien sekä perheiden golfharrastusta.

JUNIOREIDEN TAPAHTUMAKALENTERI 2022

– Tuttu ja turvallinen junioreiden golfkoulu saa jatkoa myös kaudella 2022. Idea ja runko pidetään samana. Koko kesän ajan, aina keskiviikkoisin (yht. 10 kertaa), kaikille innokkaille kouluikäisille junioreille järjestetään ohjattua toimintaa. Kesän aikana toimii kaksi ryhmää; kokeneempien junioreiden ryhmä sekä lajiin vasta tutustuvien junioreiden ryhmä. Ryhmäjako ei ole lopullinen ja määräytyy pitkälti junioreiden määrästä ja lajikokemuksesta. Myös vaihtelu ryhmien välillä on sallittua. Jos olet epävarma, kumpi ryhmä olisi sopiva, voi asian tarkistaa junnukoulun ohjaajilta.
Junnukoulun ohjaajana toimii Oskari Kaseva ja sen suunnittelusta vastaa yhdessä Oskarin kanssa Rami Prusila.

– Golfkoulu alkaa kesäloman ensimmäisenä keskiviikkona 8.6.2022. Aloittelevien junnujen ryhmä 17:00-18:00 ja kokeneempien junnujen ryhmä kello 18:00-19:30. Hinta on koko kesältä (10 krt.) 80€. Osallistumisen voi maksaa kerralla tai kahdessa osassa. Yksittäiseltä kerralta hinta on 15€/krt. Jos samasta taloudesta tulee useampi juniori, niin sisarus/sisarukset pääsevät puoleen hintaan!

– Jokainen treenikerta sisältää oman teeman, jota harjoitellaan. Lisäksi harjoittelussa on mukana ns. oheisharjoittelua, jotka eivät suoranaisesti liity golfin lajiharjoitteluun, mutta ovat hyödyllisiä lasten motoristen taitojen kehittymisen kannalta.

– Golfkoulu on suunnattu kaikille golfista kiinnostuneille tai golfia harrastaville lapsille! Aikaisemmalla lajitaustalla tai golftuntemuksella ei ole väliä, golfkoulussa sitä oppii!

– Lisäksi, aktiivisimmille, jo golfia harjoittaneille, junioreille on suunnitteilla myös mahdollisuus lisäharjoituksiin. Tarkoituksena on koostaa aktiivisista ja innokkaista junnugolfareista ns. treeniryhmä, joka harjoittelee golfkoulun lisäksi aktiivisemmin ja ohjatusti. Toimikunta tukee myös kilpailemisesta kiinnostuneita junioreja. Kilpailuihin tähtäävien junnujen treenien  ajankohdat vahvistetaan myöhemmin.

Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat juniorit! Jos haluat lisätietietoja, ota yhteyttä: Rami Prusila / puh. 044 4846 749 / sähköposti rami.prusila@gmail.com

Koulutus- ja junioritoimikunta:
Puheenjohtaja Rami Prusila, 044 48 46 749, rami.prusila@gmail.com
Matti Moisander, 040 763 80 80, mattisamulimoisander@gmail.com
Oskari Kaseva, 044 973 30 18, oskari99kaseva@gmail.com