Koulutustoiminta

Järjestämme golfopetusta klubiopettaja Matti Moisanderin sekä muiden ohjaajiemme johdolla. Opetus räätälöidään sopivaksi huomioiden toiveet, taitotasot ja opetuksen tarkoitus. Opetusta järjestetään ryhmille ja yksityistunteina.  Suuren suosion saaneet Päivässä golffariksi-alkeiskurssimme jatkuvat tuttuun tapaan tänäkin vuonna. 

Lisätietoja koulutustoiminnasta löydät Matin koulutussivuilta.
Matti Moisander, p. 040-7638080
Caddiemaster, p. 050-5902470

Junioritoiminta kaudella 2024

Junnukoulu alkaa 12.6.2024 klo 17!

Junioritoiminnan tavoitteena on innostaa nuoria ja lapsia lajin pariin, edistää lajituntemusta ja kehittää golftaitoja. Sosiaaliset taidot, lajituntemus, innostava ja motivoiva ilmapiiri sekä lajitaitojen kehittäminen ovat keskeisiä osa-alueita junioritoiminnassa.

Tavoitteena on junioreiden harrastamisen tukeminen mm. pitämällä kustannukset edullisina. Tarkoituksena on ylläpitää sekä kehittää hyvää ja innostavaa seuratoimintaa, jotta kaikilla junioreilla ja heidän vanhemmillaan olisi mukava toimintailmapiiri golfin parissa.  

JUNIOREIDEN TAPAHTUMAKALENTERI 2024

– Tuttu ja turvallinen junioreiden golfkoulu saa jatkoa myös kaudella 2024. Koko kesän ajan kaikille innokkaille alakoululaisille ja alle kouluikäisille junioreille järjestetään ohjattua toimintaa. Kesän aikana toimii kaksi ryhmää; kokeneempien junioreiden ryhmä sekä lajiin vasta tutustuvien junioreiden ryhmä. Ryhmäjako ei ole lopullinen ja määräytyy pitkälti junioreiden määrästä ja lajikokemuksesta. Myös vaihtelu ryhmien välillä on sallittua. Jos olet epävarma, kumpi ryhmä olisi sopiva, voi asian tarkistaa junnukoulun ohjaajilta.
Junnukoulun ohjaajina toimivat Oskari Kaseva (edistyneemmät) ja Terhi Välimäki (aloittelijat). 

Aloittelevien junnukoulu starttaa keskiviikkona 12.6 klo 17. Aloittelijoiden ryhmää opastaa Terhi ja tapaamiset ovat keskiviikkoisin klo 17:00-18:30. Aloittelevien junnukoulussa tutustutaan golfiin leikin ja liikkumisen avulla, opiskellaan golfkäyttäytymistä, sosiaalisia taitoja ja vuorovaikutusta sekä pidetään hauskaa. Aloittelevien ryhmä sopii alle kouluikäisille ja alakoululaisille. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Varusteiksi sopivat vaatteet ja kengät ja juomapullo. Jokainen treenikerta sisältää oman teeman, jota harjoitellaan. Lisäksi harjoittelussa on mukana ns. oheisharjoittelua, jotka eivät suoranaisesti liity golfin lajiharjoitteluun, mutta ovat hyödyllisiä lasten motoristen taitojen kehittymisen kannalta. Hinta 10€/kerta sis. ohjauksen ja tarvittavat golfvälineet.

Edistyneempien junnukoulu starttaa myös kesäkuussa, tarkempi päivämäärä vahvistetaan myöhemmin. Ryhmän ohjaajana toimii Oskari. Edistyneempien junnukoulu järjestetään noin joka toinen lauantai. Tarkoituksena on koostaa aktiivisista ja innokkaista junnugolfareista ns. treeniryhmä, joka harjoittelee aktiivisemmin ja ohjatusti. Treenien kesto n. 2h ja hinta 15€/kerta.

Tervetuloa mukaan junnutoimintaan!

Lisätietoja caddiemasterilta, p. 050-5902470, caddiemaster@loimijokigolf.fi

 

Koulutus- ja junioritoimikunta:
Rami Prusila, 044 48 46 749, rami.prusila@gmail.com
Matti Moisander, 040 763 80 80, mattisamulimoisander@gmail.com
Oskari Kaseva, 044 973 30 18, oskari99kaseva@gmail.com

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)