Koulutustoiminta

Seura järjestää aktiivisesti koulutuksia jäsenistölle klubiopettaja Matti Moisanderin johdolla. Ryhmäopetuksia järjestetään perjantai ja lauantaipäivisin, ennakkoon ilmoittettuina ajankohtina touko-elokuussa. Ryhmiä jaotellaan teemoittain sekä tasoitusryhmittäin, tavoitteena saada tehokkain mahdollinen opetus kaikille ryhmille taitotasoittain. Koulutustoiminnassa panostetaan erityisesti aloittelijoiden sekä klubijäsenten aktivoimiseen ja lisäkoulutukseen.

Klubiopettaja Matti Moisander on käytettävissä myös yksityisopetuksen puolella. Aikoja voi varata opetukseen joko yksin tai vaikka ystävän kanssa.

Lisätietoja koulutustoiminnasta löydät Matin koulutussivuilta.
Matti Moisander, p. 040-7638080, sposti: mattisamulimoisander@gmail.com

Junioritoiminta kaudella 2020

Junioritoiminnan tavoitteena on innostaa nuoria lajin pariin, edistää lajituntemusta ja kehittää golf-taitoja. Sosiaaliset taidot, lajituntemus, innostava ja motivoiva ilmapiiri sekä lajitaitojen kehittäminen ovat keskeisiä osa-alueita junioritoiminnassa.

Tavoitteena on junioreiden harrastamisen tukeminen mm. pitämällä kustannukset edullisina. Tarkoituksena on ylläpitää sekä kehittää hyvää ja innostavaa seuratoimintaa, jotta kaikilla junioreilla ja heidän vanhemmillaan olisi mukava toimintailmapiiri golfin parissa. Tärkeänä kulmakivenä tässä tehtävässä toimii junioreiden ja heidän vanhempiensa aktivointi. 

Toimikunta vaikuttaa omalta osaltaan myös junioreiden tapahtumakalenterin rakentumiseen ja pyrkii näin edistämään juniorigolfarien sekä perheiden golfharrastusta.

JUNIOREIDEN TAPAHTUMAKALENTERI 2020

– Tuttu ja turvallinen junioreiden golfkoulu saa jatkoa myös kaudella 2020. Idea ja runko pidetään samana. Koko kesän ajan, aina keskiviikkoisin (yht. 10 kertaa), kaikille innokkaille kouluikäisille junioreille järjestetään ohjattua toimintaa. Kesän aikana toimii kaksi ryhmää; kokeneempien junioreiden ryhmä sekä lajiin vasta tutustuvien junioreiden ryhmä. Ryhmäjako ei ole lopullinen ja määräytyy pitkälti junioreiden määrästä ja lajikokemuksesta. Myös vaihtelu ryhmien välillä on sallittua. Jos on epävarmuutta, että kumpaan ryhmään olisi halukas osallistumaan, kannattaa olla yhteydessä Rami Prusilaan.

– Golfkoulu alkaa kesäloman ensimmäisenä keskiviikkona 3.6.2020. Aloittelevien junnujen ryhmä 17:00-18:00 ja kokeneempien junnujen ryhmä kello 18:00-19:30. Hinta on koko kesältä (10 krt.) 80€. Osallistumisen voi maksaa kerralla tai kahdessa osassa. Yksittäiseltä kerralta hinta on 15€/krt. Jos samasta taloudesta tulee useampi juniori, niin sisarus/sisarukset pääsevät puoleen hintaan!

– Jokainen treenikerta sisältää oman teeman, jota harjoitellaan. Lisäksi harjoittelussa on mukana ns. oheisharjoittelua, jotka eivät suoranaisesti liity golfin lajiharjoitteluun, mutta ovat hyödyllisiä lasten motoristen taitojen kehittymisen kannalta.

– Golfkoulu on suunnattu kaikille golfista kiinnostuneille tai golfia harrastaville lapsille! Aikaisemmalla lajitaustalla tai golftuntemuksella ei ole väliä, golfkoulussa sitä oppii!

– Lisäksi, aktiivisimmille, jo golfia harjoittaneille, junioreille on suunnitteilla myös mahdollisuus lisäharjoituksiin. Tarkoituksena on koostaa aktiivisista ja innokkaista junnugolfareista ns. treeniryhmä, joka harjoittelee golfkoulun lisäksi aktiivisemmin ja ohjatusti. Näihin treeneihin ei tarvitse lyödä mitään tiettyä ajankohtaa lukkoon, vaan treenit pidetään silloin kuin kaikille osapuolille sopii! Toimikunta tukee myös kilpailemisesta kiinnostuneita junioreja.

Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat juniorit! Jos haluat lisätietietoja, ota yhteyttä: Rami Prusila / puh. 044 4846 749 / sähköposti rami.prusila@gmail.com

Koulutus- ja junioritoimikunta:
Puheenjohtaja Rami Prusila, 044-4846 749, rami.prusila@gmail.com
Matti Moisander, 040-7638080, mattisamulimoisander@gmail.com
Jarno Rautanen, 050-4352112, jarno.rautanen@gmail.com

Junnujen tehotreenit!

Tulevana lauantaina järjestetään kentällä junioreille omat ylimääräiset treenit ja pelit! Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki seuran juniorit ja heidän golfaavat kaverinsa. Aloitus klubitalolla klo 16:00, jossa alkuun pientä lämmittelyä. Tämän jälkeen siirtyminen...

Junnujen golfleiri 16-17.6!

Junnujen golfleiri on täällä! Kansallisen golfviikon kunniaksi Loimijoki Golf järjestää kaikille junioreille suunnatun golfleirin!

Junnukoulu alkaa 6.6!

Kesälomat alkaa häämöttää ja sehän tarkoittaa vain yhtä asiaa; Junnujen golfkoulu alkaa jälleen!

Keskiviikko 7.6. – Junnukoulu alkaa tänään!

Aurinkoisen lämmintä huomenta! Keskiviikkoaamun tärkein homma, eli Watrec Tourin tuoreimman osakilpailun tulosten lyönti ja kokonaispisteiden päivittäminen valmiina! Tulostaso oli tällä viikolla kova ja osallistujamäärä huikea siihen verraten, että ensimmäinen...

Junnukoulu alkaa ke 8.6. infotilaisuudella

Kauden 2016 junnujen golfkoulu startataan käyntiin keskiviikkona 8.6. klo 18.00. Keliksi on kaavailtu hieman haastavaa, mutta infotilaisuudessa voidaan jo käydä läpi tulevan kesän tavoitteita ja junnukoulun ohjelmaa. Ilmoittautumiset keskiviikon junnukouluun aina...

28.5. Junnujen Golfkoulun KickOff-tilaisuus ja ensimmäiset treenit

Junioreiden golfkoulu alkaa 28.5.2014 klo 17:30 KickOff-tilaisuudella. Noin 30 min tilaisuuden jälkeen juniorit siirtyvät treeneihin. Sen jälkeen Golfkoulu järjestetään perinteisesti joka keskiviikko klo 18-19:30. Hinta 25 euroa /juniori/ 5 viikkoa. Wholesale hockey...