Senioritoimikunta

 

Toimikunnan tehtävänä on edistää lajin harrastus- ja liikuntatoimintaa sekä tutustuttaa ja juurruttaa uudet senioripelurit lajiin. Tarkoituksena on lisätä harrastamisen volyymiä kohdentamalla erilaisia pelimuotoja seniori-ikäisille harrastajille. Omasta kunnosta huolehtiminen toteutuu erinomaisesti lajin parissa. Golf55+ terveysliikuntapäivä pyrkii luomaan uuden toimintamallin senioreiden pelaamiseen.

Saatujen palautteiden perusteella panostetaan pelaamiseen ”ilman kilpailua”. Ne pelaajat, jotka eivät osallistu kilpailuihin, voivat saada ns. kummipelaajan sparraamaan peliä. Koulutustoimikunnan kanssa tehtävässä yhteistyössä järjestetään senioriryhmien koulutustilaisuuksia – tarpeen mukaan. Erilaisille yhteisöille voidaan järjestää tilaisuuksia pelaamisen ja muiden aktiviteettien yhdistelmänä (slow play, business -meeting …) erillisen sopimuksen mukaan.

Päivitämme tälle sivulle tietoja senioreiden tapahtumista ja kilpailuista!

SGS:n asioista

Lisätietoa kesäpäivistä ja aluetourista ja valtakunnallisista kisoista sekä golf seniorien jäseneduista SGS:n nettisivuilta osoitteessa http://www.suomengolfseniorit.fi/. Jäsenyys maksaa 25 euroa / vuosi. Pasi Sillanpää on Lounais-Suomen alueen aluekoordinaattori.

Matin yksityis- ja ryhmätunnit

Matti Moisander järjestää ryhmä- ja yksilöopetusta miehille sekä naisille. Tarkempia tietoja opetusajoista löydät opetussivulta.

Kentän kilpailuihin toimitsijoita

Toimitsijoita tarvitaan kentällä järjestettäviin eri kisoihin. Seuraa Pauliinan ilmoittelua asiasta ja ilmoittaudu mukaan!

Tiedottaminen

Senioritoimikunnan tiedotteet päivitetään tälle sivulle.

Senioritiedote 18.5.2021
Senioritiedote 16.6.2021
Senioreiden Aluetour 7.8. kilpailukutsu

 

Senioriliiga kausi 2021

Hyvät senioripelurit, pitkästä aikaa palaamme ns. normitoimintaan Senioriliigan osalta. Senioriliiga pelataan tänä vuonna 10:n joukkueen voimin Aura Golfin jäätyä pois liigasta tänä vuonna koronasta johtuen. Joukkueen kokoonpano on 6 miespelaajaa, 4 naispelaajaa ja 2 veteraania. Pelit alkavat 1.6.2021 kotiottelulla Harjattula Golfia vastaan. Pelaajia tarvitaan taas sama määrä kuin ennenkin ja toivon laajaa osallistumista, toivotankin uudet pelaajat tervetulleeksi mukaan, sillä onhan se kunnia päästä edustamaan Loimijoki golfia. Joukkue tarvitsee myös Kapteenin joka peliin ja toivottavasti siihenkin saadaan riittävästi halukkaita.

Vieraspelit kustantavat osallistujilta 10€ / peli. Näin edullisella hinnalla ei muuten pääse pelaamaan vieraskentillä. Kuljetukset on hoidettu ”kimppakyyti”-periaatteella ja se on mielestäni toiminut hyvin, joten jatketaan samalla tyylillä. Peleissä ei tarvitse ottaa turhia paineita, vaan mennään nauttimaan mukavasta peliseurasta ja hyvistä kentistä. Ilmoittautumisia otan vastaan sähköpostilla, mikko-kaara@outlook.com, mielellään hyvissä ajoin ennen peliä, viimeistään kolme päivää aikaisemmin.

V-S Senioriliigan otteluohjelma 2021

Kierros Ottelu Pelipäivä  

  1. LoG-HGCC Ti.1.6.2021
  2. LoG-ArGC Ke. 9.6.2021
  3. WGCC-LoG Ma.28.6.2021
  4. UGK-LoG Tii.6.7.2021
  5. LoG-AGN Ti. 27.7.2021
  6. AlGo-LoG Ti. 3.8.2021
  7. LoG-KGM Ti.24.8.2021
  8. SaG-LoG Ti. 31.8.2021
  9. LoG-MTG Ti. 7.9.2021

Katso ilmoittautumistilanne tästä linkistä ilmoittautumiset: mikko-kaara@outlook.com

Senioritoimikunta kaipaa muutaman jäsenen kehittämään yhdessä seniorien toimintaa. Toivottavasti löytyisi joku kuka on kiinnostunut tulemaan mukaan. Muistakaa myös Senior Tourit ja osallistukaa niihin, omasta kokemuksesta on todella upeaa pelata parempien kanssa.

Ystävällisin terveisin

Mikko Rosenberg