Yleistä

Senioritoimikunnan tehtävänä on edistää lajin harrastus- ja liikuntatoimintaa sekä tutustuttaa ja juurruttaa uudet senioripelurit lajiin. Tarkoituksena on lisätä harrastamisen volyymiä kohdentamalla erilaisia pelimuotoja seniori-ikäisille harrastajille. Omasta kunnosta huolehtiminen toteutuu erinomaisesti lajin parissa.

Saatujen palautteiden perusteella panostetaan pelaamiseen ”ilman kilpailua”. Ne pelaajat, jotka eivät osallistu kilpailuihin, voivat saada ns. kummipelaajan sparraamaan peliä. Koulutustoimikunnan kanssa tehtävässä yhteistyössä järjestetään senioriryhmien koulutustilaisuuksia – tarpeen mukaan. Erilaisille yhteisöille voidaan järjestää tilaisuuksia pelaamisen ja muiden aktiviteettien yhdistelmänä (slow play, business -meeting …) erillisen sopimuksen mukaan.

Päivitämme tälle sivulle tietoja senioreiden tapahtumista ja kilpailuista!

Tiedotteet 2024
Senioritiedote_1
. 21.3.2024

SGS:n asioista

Suomen Golfseniorit (SGS) järjestää jäsenistölleen kilpailuja, matkoja, tapahtumia sekä mahdollisuuden tutustua eri kenttiin edullisilla gree fee -maksuilla. SGS:llä on 41 pelioikeuskenttää, missä voi pelata 25 €:n ”toimistomaksulla” ja lisäksi on kymmenkunta alennuskenttää.

SGS:n jäsenmaksu on 30 € / vuosi. Tämä tulee kuitattua helposti, kun käy 1 – 2 kertaa vierailulla SGS:n pelioikeus- tai alennuskentillä.

Lisätietoa Kesäpäivistä ja Aluetourista ja Valtakunnallisista kisoista sekä golf seniorien jäseneduista SGS:n nettisivuilta osoitteessa http://www.suomengolfseniorit.fi/. Jäsenyys maksaa 30 euroa / vuosi

Kentän kilpailuihin toimitsijoita


Toimitsijoita tarvitaan kentällä järjestettäviin eri kisoihin. Seuraa Pauliinan ja caddeimastereiden ilmoittelua asiasta ja ilmoittaudu mukaan!

Senioriliiga kausi 2024

 

Tuleviin Varsinais-Suomen Senioriliigan sekä koti- että vierasotteluihin voi tästä lähtien ilmoittaa osallistumishalukkuutensa kätevästi NexGolfissa, samoin kuin muihinkin kilpailuihin. Vaihtoehtoisesti voit ilmoittautua Klubitalolla caddiemasterille. Ilmoittautuminen kuhunkin otteluun päättyy aina 3 pv ennen peliä, eli esim. tiistain, 31.5. kotiotteluun ilmoittautumiset viim. perjantaina 27.5. HUOM! Jos ilmoittaudut NexGolfin kautta, niin ilmoittautuminen onnistuu nettiselaimen kautta, ei kännykkäsovelluksen kautta.

Kaikkien kauden Senioriliigan ottelujen ilmoittautuminen avataan kauden alkuun mennessä jolloin voit ilmoittaa halukkuutesi osallistua, vaikka heti jo kauden kaikkiin peleihin. Toivomme käytännön sujuvoittavan ilmoittautumista ja siten lisäävän myös innokkaiden osallistujien määrää Senioriliigan otteluissa, tervetuloa mukaan!

Joukkueissa on 12 pelaajaa: 2 naissenioria, 4 miessenioria ja 6 veteraania. Ottelukohtainen kapteeni valitsee aina joukkueen ja informoi siitä ajoissa.

Kotiotteluissa pelaajille tarjotaan keittolounas ja vierasotteluissa on omavastuu 10 €, mikä sisältää pelin lisäksi keittolounaan

Lisätietoa caddiemasterilta puh. 050 590 2470 caddiemaster@loimijokigolf.fi  ja ottelukapteenilta.

Varsinais-Suomen Senioriliigan ottelut 2024

1. ke 15.05. KGM – LoG
2.  pe 31.05. LoG – SaG
3.  to 06.06. MTG – LoG
4.  ke 12.06. LoG – AG
5.  ke 26.06. HGCC – LoG
6.  ke 03.07. ArGC – LoG
7.  ke 17.07. LoG – WGCC
8.   to 25.07. LoG – UGK
9.   to 22.08. AGN – LoG
10.  to 29.08. LoG – AlGo

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)