Vaikka tänään sää näyttääkin olevan hieman pilvinen ja vettäkin saattaa tihkua taivaalta, niin onneksi siitä huolimatta lämpötilat pysyvät reippaasti yli viidessätoista asteessa. Kannattaa ottaa varmuuden vuoksi sadetakkia mukaan, ettei sade pääse yllättämään. Onneksi pelaajat eivät ole sokerista.

Jos nälkä yllättää tai kaipaat pientä purtavaa, niin meidän keittiö palvelee 11 alkaen ja klubitalo on avoinna iltaan saakka.

Lauantain Päivässä golfariksi kurssille on vielä kaksi paikkaa vapaana, joten jos löytyy kiinnostusta uuden lajin aloittamiseen, niin vielä ehtii mukaan!

 

Loimijoki golfin seniorit aloittivat senioriliigan pelit Salossa hienossa kesäkelissä. Heidän ottelu oli tasainen ja tuloksena oli tasapeli 196 – 196. Loimijoki golfin parhaat pelaajat olivat, naissenioreissa Sirpa Kotiniemi, miessenioreissa Markku Viljaranta sekä veteraaneissa Ossi Aalto. Salon kenttä oli hyvässä kevät kunnossa ja peli sujui joustavasti. “Mielestäni tasapeli Salosta on kohtuullinen tulos, kenttähän ei ole pitkä mutta se vaikeutettu hyvin runsailla vesiesteillä”, kommentoi joukkueen ottelukapteenina toiminut Olli Mäntylä.
Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)