Aurinkoista aamua Ypäjältä!

Eiliset sateet ovat enää muisto ja tänään aamu on alkanut toki kosteana, mutta aurinkoisena. Ja senhän on huomannut myös arvon golfkansa, joka mukavasti on täyttänyt kentän varauskalenteria. Satunnaisia lähtöaikoja löytyy pitkin päivää, täysin vapaita lähtöjä iltapäivälle ja illalle. Tervetuloa pelaamaan! Pelien päälle vatsan täytettä klubin ravintolasta joko ruokalistalta tai sunnuntain soppaa. Tänään keittona tarjolla kermainen lohikeitto klo 12-16.  Tervetuloa syömään!

Par3 kenttämme viikkokilpailu Extra tour tulokset ovat seuraavaksi luvassa. Tällä viikolla kisailijoita olikin eniten tähän mennessä ja kolme parasta ja lisäpisteitä Ypäjä Tour taulukkoon ansainneet ovat:

  1. Jouko Urmas, tulos 26
  2. Timo Pääkkönen, tulos 26
  3. Seppo Mäkilä, tulos 27

Palkitsemme kaksi parasta ja kaikille kolmelle voittajalle siis lisäpisteitä Ypäjä Tourin pistetaulukkoon. Lämpimät onnittelut kaikille voittajille! Palkinnot voi noutaa klubilta.

Eilen kisailtiin kovin sateisessa säässä pidä pallo kisassa-kilpailun tiimoilta. Rankka vesisade kuitenkin keskeytti kilpailun 9 väylän jälkeen ja kilpailu päätettiin yhteistuumin päättää siihen ja julistaa voittajat. Neljästä joukkueesta kolme sai pidettyä pallon pelissä kaikki 9 väylää ja parhaimman scratch-tuloksen pallolla tehnyt joukkue oli Heikkilä-Hurri-Nygård-Välimäki, jotka palkittiin ravintolamme burger-lahjakorteilla. Yksilökilpailussa palkittiin 2 parasta tasoituksellisessa pistebogeyssa ja voittajiksi kruunattiin Joonas Nurmi tuloksella 22pb ja Jarno Heikkilä tuloksella 18pb. Palkintoina oli Loimijoki-rahaa älykorteille. Onnittelut kaikille sitkeille pelaajille ja voittajille!

Seuran reikäpelimestaruus-kamppailut ovat edenneet ja tänäänkin kentällä kilpaillaan. Tsemppiä kaikille kisailijoille!

Alkuviikosta seuramme seniorit kisailivat Uudenkaupungin Golfin senioreita vastaan. LoG kärsi selvän tappion senioriliigan ottelussa UGK:n vieraana. Parhaan vierailijan miespelaajan palkinnon sai Ossi Aalto (36 bp) ja naispelaajan Päivi Urmas (32 bp).

Vielä tänään lähdöt 10-tiiltä! Oikein mukavaa pelipäivää kaikille. Nähdään klubilla!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)