Huomenta ja oikein hyvää perjantaiaamua sekä alkavaa viikonloppua. Vaikka tälle päivälle onkin luvattu ajoittaista sadetta, niin huomisen sää näyttää jo vähän kuivemmalta. Huomisen Scramble tourin viimeinen ilmoittautumispäivä on tänään! Ilmoittauduthan klo 12:00 mennessä.

Lauantain Scramble tourin yhteistyökumppanina toimii Piipputerassi ja Vanha Värjäri. Vanha Värjäri on tunnelmallinen tilausravintola aivan Forssan ydinkeskustassa. Paikka on samalla juhlava, että lämminhenkinen juhlien pitopaikka. Vanha Värjäri räätälöi tarjoilut tilaisuuteen kuin tilaisuuteen toivomuksien mukaan. Piipputerassi on historiallisella ja tunnelmallisella Kehräämöalueella, aivan Forssan keskustassa sijaitseva kesäterassi. He tarjoilevat herkullisia ruoka-annoksia ja raikkaita juomia iloisella ja rempseällä tyylillä.

Muistututtelemme vielä Päivässä golfariksi -alkeiskursseista, eli vielä ehtii ilmoittautua elokuussa järjestettäville kursseille! Jos uuden harrastuksen aloittaminen on ollut mielessä, niin nyt olisi oiva mahdollisuus. Su 13.8. ja la 26.8. järjestettävillä kursseilla on vielä tilaa ja näiden lisäksi kurssipäiviä lisäillään, kysynnän mukaan.

Tänään, eli elokuun ensimmäisenä perjantaina, on taas mahdollista tulla treenailemaan lyöntejä ilmaisen range-harjoittelun merkeissä. Nyt siis viikonloppu käyntiin rangelta! Rangelle kuka tahansa voi mennä harjoittelemaan golflyöntejä. Rangelle voi ottaa mukaan omat tai kaverilta lainatut mailat, mutta mailoja voi lainata tai vuokrata myös meiltä! Tule pyytämään poletit rangelle klubitalolta.

Klubitalo auki tänään klo 18 saakka ja keittiömme palvelee klo 17 asti.

Mukavaa päivää ja tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)