Hyvää alkanutta vuotta ja tulevaa golfkautta 2017!

Vuosi vasta vaihtui, mutta uuden golfkauden valmistelut ovat jo käynnissä täydellä höyryllä! Tässä vähän tietoa tulevan kauden jäsenasioista.

Tänäkin vuonna voit valita jäsenyytesi aktiivijäsenyyden sekä klubijäsenyyden väliltä. Klubijäsenvaihtoehto on luotu helpottamaan välivuotta pitävien pelaajien jäsenyyskustannuksia sekä samalla kannustamaan uusia golfareita tämän välipysäkin kautta etenemään aktiivijäsenyyteen. Meidän seurassamme kaikki green card -kurssin käyneet saavat statuksen klubijäsen, josta ahkeran treenaamisen ja laji-innostuksen myötä voivat syventää jäsenyytensä aktiiviseksi. Tällöin portit avautuvat myös kilpailemiseen, vieraskentille sekä tasoituksen ylläpitoon. Huomioithan, että klubijäsenmaksu maksetaan samalla laskulla ja viitenumerolla, vaihtamalla summaksi aktiivimaksun sijaan seuran jäsenmaksun suuruus (aikuiset 60 e /juniorit 25 e). Mikäli tuntuu siltä, että et halua enää harrastusta jatkaa, tai olet vaihtanut kotiseuraasi, niin ilmoita siitä toimistolle sähköpostitse ja poistamme jäsenyyden rekisteristämme.

 

Aktiivijäsenet ja osakkaat nauttivat meillä parhaista eduista!

Haluamme rakentaa ympärillemme Suomen parhaan golfyhteisön, jonka jäsenet ansaitsevat pelkästään parasta ja tämän pitää näkyä myös jäsenyydessä.

– Holarivakuutus sisältyy jäsenmaksuusi! Loimijoki Golfin jäsenenä sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä saadaksesi vakuutuksen voimaan. Holarivakuutus on voimassa omalla kotikentälläsi Loimijoki Golfissa harjoitus- sekä kilpailukierroksilla. Holarin upotessa tarjoamme sinulle ja kanssapelaajille kuohuvat juhlajuomat klubilla.

– Jäsenmaksu kattaa myös harjoittelua veloituksetta! Rangealue, kaksi harjoitusviheriötä, bunkkerit sekä chippi- ja pitch-alue ovat vapaassa käytössäsi.  Jäsenmaksuun sisältyy 10 pallokoria veloituksetta. Jäsenet voivat tulla lataamaan nämä toimistolla omaan rangenastaan tai noutamaan poletteina heti kauden alkaessa.

Juniori-ikäiset jäsenet pelaavat pelkän aktiivijäsenmaksun (94,50 e) maksamalla veloituksetta koko kauden! Kyllä, luit oikein. Riittää että juniorin aktiivijäsenmaksu on maksettu, niin kauden pelit on kuitattu. Junioreille järjestämme lisäksi läpi kesän koulutusta klubiopettajan johdolla.

– Osakkailla nyt enemmän vaihtoehtoja pelioikeuden kanssa! Tuoreen yhtiöjärjestysmuutoksen mukaisesti, osakkaillamme on nyt valittavinaan neljä eri vaihtoehtoa pelioikeuden käyttämiseen: 1) Voit pelata itse omalla nimetyllä pelioikeudella, 2) vuokrata pelioikeuden eteenpäin joko itse tai toimiston kautta, 3) vaihtaa pelioikeuden vapaasti käytettäviin pelilippuihin (20 kpl) tai 4) jättää pelioikeuden passiiviseksi ilman vastikemaksuvelvollisuutta. Päätös pelioikeuden käyttämättä jättämisestä tulee tehdä toimistolle vuosittain sähköpostitse 31.1. mennessä.

– Ennakkovaraajille kausipelioikeus alennettuun hintaan! Aktiivijäsenille tarjoamme perinteisesti kausipelioikeuden alennettuun hintaan, kun varauksen tekee hyvissä ajoin. Ennakkovarauksia otetaan vastaan 1.2.-31.3.2017. Alennetun pelioikeuden hinta on tulevalla kaudella: 560 euroa (norm. 590 euroa).

– Kaikille pelioikeuden lunastaneille pieni lahja kiitokseksi! Teetämme kaikille osakkaille sekä kausikortin lunastaneille kiitokseksi sitoutumisesta oman kustomoidun greenihaarukan, jolla kelpaa korjailla alastulojäljet sekä hyödyntää ravintolan greenihaarukka-alennukset.

Jäsenten peli-iltoja, sääntöiltoja, pelimatkoja koti- ja ulkomailla, ryhmä- ja yksityisopetusta oman klubiopettajamme johdolla – näitä kaikkia järjestämme juuri sinua varten. Lisäksi kilpailuhenkisille on tarjolla aktiivista kilpailutoimintaa niin arkena kuin pyhänä, muun muassa Suomen paras viikkokilpailu Watrec Tour!

Ja vielä tärkeimpänä jäsenetuna kaikista tarjoamme sinulle sen Ypäjän fiiliksen, jota vieraspelaajatkin ylistävät. Siitä ei tingitä, ainoastaan nostetaan entisestään!

 

JÄSENMAKSUT 2017

Aikuinen

Juniori (alle 22 v.)

Aktiivijäsenmaksu

    199 €

94,50 €

Klubijäsenmaksu

60 €

25 €

 

 • Aktiivijäsenen maksut (jäsenmaksu 60 e + aktiivimaksu 139 e = 199 e) kattavat täydet jäsenetuudet.
 • Aktiivijäsenen koko kauden maksut: jäsenyys + pelioikeus yhteensä 759 euroa (sis. 199 e jäsenmaksu + 560 e pelioikeus). Pelioikeutta ei ole tietenkään pakko lunastaa, pelata voi myös kertamaksuilla tai kymppikortilla.
 • Juniori-ikäiset jäsenet pelaavat pelkän aktiivijäsenmaksun (94,50 e) maksamalla veloituksetta koko kauden!
 • Klubijäsenen maksu (jäsenmaksu 60 e) mahdollistaa klubijäsenen kiertää omalla kotikentällään normaaleilla kertamaksuilla.
 • Osakkailla vuosittaiset maksut ovat seuran jäsenmaksu (60 e) sekä yhtiövastike (420 e), jotka yhdessä (= 480 e) kattavat aktiivijäsenen maksut sekä koko kauden pelaamisen. Osakkuus pysyy aina edullisimpana tapana pelata. Mikäli olet kiinnostunut osakkeen ostamisesta, niin ota rohkeasti yhteyttä.
 • Jäsenmaksun sekä pelioikeuden voit maksaa halutessasi sujuvasti itsellesi sopivissa erissä NexGolfin erämaksupalvelun kautta.

 

Aktiivijäsenen hyödyt ja oikeudet:

 • Loimijoki Golf ry:n jäsenyys
 • Suomen Golfliiton jäsenyys sekä tasoituskortti (mahdollisuus pelata myös vieraskentillä)
 • Pohjolan pelaajavakuutus, voimassa Suomessa sekä ulkomailla
 • Tasoituksen ylläpito kotiseurassa
 • Golf-lehden vuosikerta (1 / talous)
 • Aktiivijäsenhintaiset pelimaksut
 • Holarivakuutus omalla kotikentällä
 • Harjoitteluun 10 pallokoria veloituksetta
 • Osallistumisoikeus avoimiin kilpailuihin, niin koti- kuin vieraskentällä
 • Seuran järjestämää koulutusta ja toimintaa

Klubijäsenen maksuilla saat:

 • Loimijoki Golf ry:n klubijäsenyyden
 • Jäsentietojen ylläpidon rekisterissä passiivisena, kunnes tasoitus aktivoidaan
 • Oikeuden pelata kotikentällä normaalilla green fee –maksulla
 • Harjoitteluun 10 pallokoria veloituksetta
 • Seuran järjestämää koulutusta ja toimintaa
 • Ei Suomen Golfliiton jäsenyyttä tai tasoituskorttia
 • Ei Golf-lehden vuosikertaa
 • Ei kilpailuosallistumisoikeutta

 

Mukavaa kevään ja kauden odotusta kaikille! Pian nähdään!

nimmari

Hanna Karppinen
toiminnanjohtaja
050-590 2479 tai hanna.karppinen@loimijokigolf.fi

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)