Eilinen Down by the Ypäjä -puuhapäivä oli menestys! Väkeä vieraili koko illan ajan tasaiseen tahtiin ja tutuksi tulivat niin golflyönnit, sup-laudat ja kanootit, defibrillaattorin käyttö kuin klubitalon terassikin ruokineen ja juomineen. Kiitos kaikille osallistujille, mahtavaa että kävitte! 🙂

Nyt kun sup-lautoihin ja kanootteihin on päästy hieman tutustumaan, niin voimme virallisesti julistaa välinevuokrauksen meillä alkaneeksi! Vuokrattavana on koko kesän ajan kaksi sup-lautaa ja kaksi kanoottia. Vuokrahinta on välineeltä 10 euroa / tunti tai 35 euroa / vuorokausi. Näin ollen on mahdollista vuokrata lauta mukaan myös vaikka omalle mökille, nimittäin sup-laudat ovat näppärästi retkireppuun pakattavissa.

Sup-lautojen ja kanoottien vuokraus tapahtuu nettiajanvarauksella tämän linkin takaa ja maksu vuokrista suoritetaan toimistolle välineiden noudon yhteydessä.

Tänään perjantaiseen tapaamme ohjelmassa on Casual Friday, eli harjoitusalueet ovat vapaasti kaikkien käytettävissä. Poletteja (1 kpl kerrallaan) voi tulla pyytämään toimistolta ja mailat ovat rangekopilla lainattavissa. Myös kentälle on mahdollista päästä tutustumiskierrokselle kokeneemman golfarin seurassa. Tutor-kierrosmahdollisuutta voi kysellä toimistolta. Me järjestämme tutorin matkaan mukaan, kunhan vain aikataulut sovitaan etukäteen.

Töissä tänään Hanna, Emma, Linda ja Selina. Tervetuloa! 🙂

 

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)