Tällä kaudella avaamme kilpailukauden myös par-3 -kentän puolella! Extra Tour on kätevä tapa osallistua kilpailuihin, mikäli aikaa ei tunnu liikenevän kokonaiseen 4h kierrokseen. Exta Tour on matalan kynnyksen kilpailu, ja kaksi sarjaa mahdollistavat kaikille pääsyn palkintosijoille! Extra Tour on myös mahdollisuus kerätä lisäpisteitä Ypäjä Tourin kokonaispistetaulukkoon.

Extra Tour on viikkokilpailu, jossa on 5 osakilpailua. Osakilpailut pelataan heinäkuun aikana 28.6.-27.7.2023. Pelipäivinä toimivat keskiviikko ja torstai. Kilpailussa on kaksi sarjaa: 0-36 ja 36,1-54. Molemmissa sarjoissa kilpailumuotona toimii lyöntipeli scratch. Kilpailukierroksen hinta on 12e sisältäen green feen. Mikäli par-3 -kentälle löytyy kausipelioikeus, on kilpailumaksu 2e.

Molemmissa sarjoissa palkitaan pelaajia osallistujamäärään suhteutettuna siten, että jokaista alkavaa kymmentä kohden palkitaan yksi osallistuja. Jos 0-36 -sarjassa on 15 osallistujaa, palkitaan kaksi sarjan parasta ja jos 36,1-54 sarjassa on 23 osallistujaa, palkitaan sarjan kolme parasta.

Samalla viikolla sekä Ypäjä Touriin että Extra Touriin osallistuvilla on mahdollista saada lisäpisteitä Ypäjä Tourin kokonaispistetaulukkoon. Sarjasta riippumatta myös Ypäjä Touriin osallistuneet kilpailijat asetetaan lyöntipeli scratchin mukaiseen paremmuusjärjestykseen. Kolmesta parhaasta scratch-tuloksesta jaetaan sijoittain pisteet 3,2,1, jotka otetaan huomioon Ypäjä Tourin kokonaispistetaulukossa.

Viimeisen viikkokilpailun jälkeen ratkaistaan molempien sarjojen kokonaiskilpailujen voittajat ottamalla huomioon kolmen parhaan kierroksen tulokset siten, että pienin lyöntipeli scratch -tulos palkitaan. Kilpailijalla tulee olla vähintään kolme hyväksyttyä kilpailutulosta, jotta tulokset huomioidaan kokonaiskilpailussa. Kokonaiskilpailun sarjojen voittajat palkitaan pokaalein, Voittajien Metsän puiden kanssa sekä ProShop tuotepalkinnoin / lahjakortein.

Perjantaina 16.6. klo 17–19 on mahdollisuus harjoitella par3-kentällä Matin neuvojen kera. Ajanvaraus hoidetaan etukäteen tai paikan päällä kotisivujen kautta tai suoraan caddiemasterille. Treenit ja kierros ovat ilmaisia Loimijoki Golfin jäsenille.

Lue tarkemmat säännöt täältä ja kysy lisää caddiemasterilta!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)