Torstaina 27.4. klo 12, eli siis huomenna, starttaa golfkausi 2023! 
 
Kevät, ja oikeastaan koko talvi tuntuu kyllä menneen aika nopeasti. 
Kentällä valmistellaan kauden avausta uuden kenttämestarimme Jussin johdolla ja myös Klubitalolla laitetaan paikkoja kuntoon talven jäljiltä.  
Viime kesän tapaan Virven johdolla Klubiravintola palvelee janoisia ja nälkäisiä aamusta iltaan, kesän jokaisena päivänä! Burgerikausi käynnistyy toukokuussa eli Vappu Scramblen voikin viimeistellä Klubiburgerilla! 
 
Tiimissämme sekä kentällä että Klubitalolla jatkaa moni ihana, aiemmilta kesiltä tuttu työntekijämme ja lisäksi joukkue täydentyy muutamilla uusilla tuttavuuksilla. 
 
Tiedotus kentän tapahtumista painottuu nettisivuille sekä some-kanaviimme ja kuten aiemminkin kauden aikana, päivittäin. Tarkoitus on lisäksi tehostaa viestintää myös  sähköposteissa.  
Kokosimme tähän alle muutamia nostoja ajankohtaisista aiheista kauden alkuun, mutta pidemmittä puheitta, aurinkoista golfkauden alkua, nähdään pian kentällä!

Loimijoki Golfin jäsenille on lähetetty viestiä myös sähköpostiin johon on kerätty muutamia ajankohtaisia asioita kauden ensimmäisille viikoille. Viestin kokonaisuudessaan voit lukea tästä, ja jos sähköposti ei ole tavoittanut, niin muistathan tarkistaa jäsenrekisterissämme olevan osoitteesi caddiemasterilta kun tulet kentälle!

Alla olevan kuvan nappasi eilen kenttämestarimme Jussi, terveiset viheriöltä!


Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)