Joulu on jo ihan ovella ja myös golftoimistolla aletaan pikkuhiljaa rauhoittua pyhien viettoon. Suljetaan läppärit ja avataan tilalle konvehtirasiat.

Perinteinen tasoitusten vuositarkastus (HR) on tänään suoritettu. Siihen osallistui jokainen seuramme “tasoitusaktiivi” eli kaikki jotka ovat viimeisen kahden kauden aikana palauttaneet yhteensä vähintään 8 tuloskorttia.  Yhden vuoden suositushan on minimissään 4 korttia, mikäli tasoituksen haluaa pitää aktiivisena. Vuositarkastuksessa tarkastellaan pelaajan kierroshistoriaa verraten sitä muiden samassa tasoitusryhmässä pelaavien kanssa, ja sen mukaan määritellään onko tasoitusta tarvetta laskea tai nostaa. Tasoitusmuutos voi olla välillä -3 – +3, joten tarkistuksella voi olla suuri vaikutus omaan tasoitukseen. Tämä on hyvä huomioida, mikäli esimerkiksi oma tasoitus tuntuu liian alhaiselta nykyiseen pelitasoon nähden (mikä puolestaan voi vaikuttaa negatiivisesti haluun pelata tasoituskierroksia tai osallistua kilpailuihin), niin jättämällä muutamia kortteja vuodessa tasoitusta saa korjattua kohti oikeaa hyvinkin nopeasti. HR-tarkastus voidaan pyynnöstä tehdä yksittäiselle jäsenelle myös vaikka kesken kauden, kunhan vaadittava määrä jätettyjä tuloskortteja on kasassa.

Kirjautumalla Nexgolfin (log.nexgolf.fi) kautta omiin jäsentietoihisi pääset katsomaan onko vuositarkastuksella ollut vaikutusta omaan tasoitukseesi.

Muistutus vielä myös vuodenvaihteessa erääntyvistä liikuntaseteleistä. Älä jätä niitä käyttämättä, vaan toimita toimistolle ja voit hyödyntää ne vaikka ensi vuoden pelimaksuissa.

Ihanaa ja rauhallista joulunaikaa teille kaikille sekä menestystä tulevalle vuodelle! Kiitos kuluneesta vuodesta ja jatketaan yhdessä maailman parasta harrastusta jälleen ensi kaudella. 🙂

Terkuin,
Hanna

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)