“Vappu varsat valjastaa kesän keikkuvan etehen”

Valpurin päivästä alkaa vanhan perinteen mukaisesti ‘pikkukesä’, joka jatkuu toukotöiden merkeissä aina juhannukseen asti, ennen isokesään siirtymistä. Vanha kansa toivoi pikkukesälle runsaasti sateita, jotka varmistaisivat viljan kasvun. Kevätsateen sanottiin olevan luonteeltaan kasvattavaa ja syyssateen kadottavaa.

Toivotaan siis, että nämä vappua edeltäneet runsaat (lumi)sateet enteilisivät meille niin onnistunutta kasvukautta kuin kuivaa syksyäkin. Lumet ehtivät eilisen päivän aikana jo pääosin sulaa kentältä. Näin aamutuimaan pieniä laikkuja näkyy nurmella vielä paikoitellen, mutta upea aurinkoinen päivä tulee ne onneksi sulattamaan nopeasti. Kenttä on sateiden jälkeen nyt tosi märkä, mutta sekin kuivuu siitä aikanaan. Ja siihen asti voi käyttää kumppareita, jos tossut kastuvat.

Tänään vapunpäivänä ohjelmassa meillä poikkeuksellisesti kaksi kilpailua. Eilisen lumisateiden alta siirretty Vappuscramble pelataan tänään klo 9.00 alkaen, ja scramblen perään startataan kauden ensimmäinen Watrec Tourin osakilpailu! Ensimmäisenä viikkoisäntänä toimii Optikko Kirkassilmä, joka tarjoaa pelureillemme WT-palkinnoiksi tällä viikolla lahjakortteja Kirkassilmän liikkeisiin. Lahjakorteilla voi uusia itselleen joko uudet golflinsseillä varustetut silmälasit tai jos näkö on tarkka kuin haukalla, niin lahkakortin voi panostaa vaikka uusiin upeisiin aurinkolaseihin!

Töissä tänään klubilla rautainen naislauma; Hanna, Henna ja Sini. Tervetuloa! 🙂

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)