Parhainta golfvuotta 2019!

Vuosi vasta vaihtui, mutta uuden golfkauden valmistelut ovat jo käynnissä täydellä höyryllä! Tässä vähän tietoa tulevan kauden jäsenasioista.

Yleisestä hintojen nousupaineesta huolimatta kaikki jäsen- ja vastikemaksut pysyvät meillä edelleen ennallaan ilman korotuksia. Lisäksi muistutan, että jäsenmaksun saa tarvittaessa maksaa erämaksupalvelun kautta juuri sellaisissa erissä kuin itselle sopii.

Jäsenyyden voit valita aktiivijäsenyyden sekä klubijäsenyyden väliltä. Klubijäsenyysvaihtoehto on luotu helpottamaan välivuotta pitävien pelaajien jäsenyyskustannuksia sekä samalla kannustamaan uusia golfareita lajin pariin tämän kepeämmän jäsenyyden kautta. Meidän seurassamme kaikki alkeiskurssin käyneet saavat statuksen klubijäsen, josta ahkeran treenaamisen ja laji-innostuksen myötä on mahdollisuus syventää jäsenyys aktiiviseksi. Tällöin portit avautuvat myös kilpailemiseen, vieraskentille sekä tasoituksen ylläpitoon. Huomioithan, että klubijäsenmaksu maksetaan samalla laskulla ja viitenumerolla, vaihtamalla summaksi aktiivimaksun sijaan seuran jäsenmaksun suuruus (aikuiset 60 e /juniorit 25 e). Mikäli tuntuu siltä, että et halua enää harrastusta jatkaa, tai olet vaihtanut kotiseuraasi, niin ilmoita siitä toimistolle sähköpostitse ja poistamme jäsenyyden rekisteristämme.

 

Aktiivijäsenet ja osakkaat nauttivat meillä parhaista eduista!

Haluamme rakentaa ympärillemme Suomen parhaan golfyhteisön, jonka jäsenet ansaitsevat pelkästään parasta ja tämän pitää näkyä myös jäsenyydessä.

– Holarivakuutus sisältyy jäsenmaksuusi! Loimijoki Golfin jäsenenä sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä saadaksesi vakuutuksen voimaan. Holarivakuutus on voimassa omalla kotikentälläsi Loimijoki Golfissa harjoitus- sekä kilpailukierroksilla. Holarin upotessa tarjoamme sinulle ja kanssapelaajille kuohuvat juhlajuomat klubilla.

– Käytössäsi on Loimijoki Golf -älykortti! Älykorttiin voit ladata saldoa (ns. Loimijoki-rahaa), joka käy kaikkiin palveluihimme. Myös kaikki kisapalkintolahjakorttien arvot ladataan suoraan korteille. Kortti toimii rangeautomaatissa, sillä voi lunastaa pro- tai ryhmätunteja ja se on korvannut myös paperiset pelilippuvihkoset. Kortteja ei uusita vuosittain, vaan vanhat kortit päivitetään uuteen kauteen. Muista siis ottaa korttisi mukaan, kun tulet keväällä kentälle. Ne, joilta kortti vielä puuttuu voivat noutaa sen toimistolta.

– Jäsenmaksu kattaa harjoittelua veloituksetta! Jäsenmaksuun sisältyy 10 pallokoria ilmaiseksi. Ilmaiskorit ladataan älykortteihin toimistolla kauden alkaessa, samalla kun tarkistetaan ajantasaiset yhteystietosi.

– Osakkailla on monia vaihtoehtoja pelioikeuden kanssa! 1) Voit pelata itse omalla pelioikeudellasi, 2) vaihtaa pelioikeuden vapaasti käytettäviin/jaettaviin pelilippuihin (20 kpl), 3) vuokrata pelioikeuden eteenpäin tai 4) jättää pelioikeuden passiiviseksi ilman vastikemaksuvelvollisuutta. Päätös pelioikeuden käyttämättä jättämisestä tulee tehdä toimistolle sähköpostitse 31.1.2019 mennessä.

– Osakkaille mukavia etuja, myös vieraskentille! Osakkaita hemmotellaan useilla eri osakaseduilla, jotka vuosittain määritellään erikseen. Näihin lukeutuvat mm. oman vieraan tuominen pelaamaan 25 euron green fee -hinnalla, vuotuinen osakaskisa sekä etukortit, joihin pääsevät käsiksi ainoastaan osakkaat. Esim. SGK:n Kultakortti, jolla voi kiertää veloituksetta kaikilla yhteistyökentillä. Vuoden 2019 osakasedut kokonaisuudessaan päivitetään keväällä kotisivuille, kun kaikki kenttäyhteistyöt on kasattu.

– Ennakkovaraajille kausipelioikeus alennettuun hintaan! Tarjoamme jäsenille perinteisesti kausipelioikeuden alennettuun hintaan, kun varauksen tekee hyvissä ajoin. Ennakkovarauksia otetaan vastaan 1.2.-31.3.2019. Ennakkovaraajan kausikortin hinta kaudelle 2019 on 560 euroa (norm. 590 euroa). 9 reikäisille kierroksille kausikortin hinta on 290 euroa (norm. 320 e).

Jäsenten peli-iltoja, sääntöiltoja, yhdessäoloa, tutor-kierroksia aloitteleville, pelimatkoja koti- ja ulkomailla, ryhmä- ja yksityisopetusta oman klubiopettajamme johdolla – näitä kaikkia järjestämme juuri sinua varten. Lisäksi kilpailuhenkisille on tarjolla aktiivista kilpailutoimintaa niin arkena kuin pyhänä!

 

JÄSENMAKSUT 2019

Aikuinen

Juniori (alle 22 v.)

Aktiivijäsenmaksu

    199 €

94,50 €

Klubijäsenmaksu

60 €

25 €

 

 • Aktiivijäsenen maksut (jäsenmaksu 60 e + aktiivimaksu 139 e = 199 e) kattavat täydet jäsenetuudet.
 • Kausikorttilaisen koko kauden maksut: jäsenyys + pelioikeus yhteensä 759 euroa (sis. 199 e jäsenmaksu + 560 e pelioikeus).
 • Juniori-ikäiset jäsenet pelaavat pelkän aktiivijäsenmaksun (94,50 e) maksamalla. Kausikortti sisältyy jäsenmaksuun veloituksetta kaupan päälle!
 • Klubijäsenen maksu (jäsenmaksu 60 e) mahdollistaa klubijäsenen pelata omalla kotikentällä kertamaksuilla.
 • Osakkailla vuosittaiset maksut ovat seuran jäsenmaksu (60 e) sekä yhtiövastike (420 e), jotka yhdessä (= 480 e) kattavat aktiivijäsenen maksut sekä koko kauden pelaamisen. Osakkuus pysyy aina edullisimpana tapana pelata. Mikäli olet kiinnostunut osakkeen ostamisesta, niin ota rohkeasti toimistolle yhteyttä.
 • Jäsenmaksun sekä pelioikeuden voit maksaa halutessasi sujuvasti itsellesi sopivissa erissä NexGolfin erämaksupalvelun kautta.

 

Aktiivijäsenen hyödyt ja oikeudet:

 • Loimijoki Golf ry:n jäsenyys
 • Suomen Golfliiton jäsenyys sekä tasoituskortti (mahdollisuus pelata myös vieraskentillä)
 • Pohjolan pelaajavakuutus, voimassa Suomessa sekä ulkomailla
 • Tasoituksen ylläpito kotiseurassa
 • Golf-lehden vuosikerta (1 / talous)
 • Aktiivijäsenhintaiset pelimaksut
 • Holarivakuutus omalla kotikentällä
 • Harjoitteluun 10 pallokoria veloituksetta
 • Osallistumisoikeus avoimiin kilpailuihin, niin koti- kuin vieraskentällä
 • Seuran järjestämää koulutusta ja toimintaa

Klubijäsenen maksuilla saat:

 • Loimijoki Golf ry:n klubijäsenyyden
 • Jäsentietojen ylläpidon rekisterissä passiivisena, kunnes tasoitus aktivoidaan
 • Oikeuden pelata kotikentällä normaalilla green fee –maksulla
 • Harjoitteluun 10 pallokoria veloituksetta
 • Seuran järjestämää koulutusta ja toimintaa
 • Ei Suomen Golfliiton jäsenyyttä tai tasoituskorttia
 • Ei Golf-lehden vuosikertaa
 • Ei kilpailuosallistumisoikeutta

 

Mukavaa kevään ja kauden odotusta kaikille! Pian nähdään!

nimmari

Hanna Lilja
toiminnanjohtaja
050-590 2479 tai hanna.lilja@loimijokigolf.fi

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)