Ho Ho Ho!

Joulu koputtelee ovella jo ihan pikapuoliin ja mikä sitä golfarin sydäntä enemmän lämmittäisi kylmänä aattoiltana, kuin avata paketista palanen kesäfiilistä?

Järjestämme klubilla joulumyyjäiset lauantaina 8.12. klo 10-13. Tule hörppäämään glögit kanssamme ja katsastamaan samalla olisiko shopissa jotakin sopivaa pukinkonttiin.

Joulumyyjäisissä tarjolla muutama kova tarjous, jotka kannattaa hyödyntää:

– Vuoden 2019 Golfhäftet kortit myynnissä hintaan 55,- ja kaupanpäälle veloituksetta PLUS-ominaisuus (arvo 20 e)! Ja jos ostat 2 korttia saat lahjaksi lisäksi hanskan, mailapyyhkeen tai sukat. Golfhäftet kortilla on mahdollista kiertää yli 900 kenttää -50% green fee -maksulla.

– Loimijoki Golfin suositut logotuotteet (pipot, takit ja pikeet) -20 % vain nyt joulumyyjäisissä!

– Yli 120,- loppusumman ostoksista lahjoitamme kaupanpäälle tusinan Bridgestonen Tour B RXS huippupalloja Loimijoki Golfin omalla logolla (arvo 49,90)!

Ja kaupat kruunaa tietysti Sini-tontun paketointipalvelu. ?

Samana päivänä (8.12.) Ypäjällä on toisetkin joulumarkkinat Annantien liikekeskuksessa (SEO:n risteyksessä) klo 10-17. Eli kaksi kärpästä yhdellä Ypäjä-käynnillä, kun kerran liikekannalle lähtee.

Lämpimästi tervetuloa!

 

-Hanna

PS. Joulumyyjäisissä voimme keskustella lisää myös tulevan maaliskuun golfmatkasta Tunisiaan. Paikkoja on varattavissa vielä helmikuun alkuun asti hintaan 990,- (5 tähden all inclusive, matka-ajankohta 15.-22.3.2019)

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)