Kesälomat alkaa häämöttää ja sehän tarkoittaa vain yhtä asiaa; Junnujen golfkoulu alkaa jälleen! Perinteisesti lasten golfkoulua järjestetään tänäkin vuonna joka keskiviikko 6.6.2018 alkaen. Idea ja runko pysyy samana, mutta myös muutama muutos ollaan tälle vuodelle kehitetty.

Junnukoulua pidetään siis läpi kesän joka keskiviikko (yhteensä 10 kertaa). Ryhmät menevät seuraavanlaisesti; Alle kouluikäiset harjoittelevat keskiviikkosin 17:15-18:00 ja kouluikäiset heti perään 18:00-19:30. Molemmissa ryhmissä vetäjänä toimii Rami Prusila.

Koko kesän (10 kertaa) junnukoulu tulee kustantamaan yhteensä 80€ per junnu, joka on mahdollista maksaa myös kahdessa erässä. Yksittäiseltä osallistumiskerralta hinnaksi tulee 15€/kerta. Jokainen treenikerta tulee sisältämään oman teeman, jota harjoitellaan. Lisäksi harjoittelussa on mukana paljon oheisharjoitteita, jotka kehittävät lasten motorisia perustaitoja ja täten auttavat lapsia kehittymään myös golfin parissa.

Tämän lisäksi, tälle kesälle on mahdollista järjestää ohjattuja “extratreenejä” vanhimmille ja aktiivisimmille junioreille. Ideana on, että aktiivisista ja innokkaista junnugolfareista koottaisiin ns. treeniryhmä, joka treenaa säännöllisin väliajoin ohjatusti ja yhdessä. Näihin extratreeneihin ei ole tarkoitus lyödä mitään tiettyä viikonpäivää/aikaa lukkoon, vaan treenit pidetään silloin kun mahdollisimman monelle sopii. Tässä ohjaajana toimii myös Rami. Treeniryhmä on tarkoitus koota heti kun innokkaita treenaajia on tarpeeksi, vaikka heti ensimmäisten junnutreenien jälkeen. 🙂

Eikä tässä vielä kaikki! Tänä vuonna kansallinen golfviikko (10-17.6) on kohdistettu juuri junioreille! Loimijoki Golf tarjoaa kansallisella golfviikolla koko perheelle ilmaisia lajiintutustumisia golfin pariin harjoitusalueilla, joten tällöin on mahdollista tulla tutustumaan golfiin hyvin matalalla kynnyksellä. 🙂 Lisäksi golfviikon viikonloppuna (16-17.6) Loimijoella järjestetään junnujen kaksipäiväinen golfleiri, josta infoa tulee myöhemmin. Leirillä on tarkoitus harjoitella ja pelata monipuolisesti, tutustua golfympäristöön ja ennen kaikkea pitää hauskaa!

Tervetuloa kaikki vanhat ja uudet juniorit! Ilmoittautumisia otetaan vastaan ja lisätietoja voi kysellä suoraan allekirjoittaneelta;

Rami Prusila / rami.prusila@gmail.com / p. 044 4846 749

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)