Kausi 2015 huipentuu kohti loppua! Tämä kuluva kausi on ollut itselleni isolla tavalla erilainen, uusi ja opettava. Vaikka kokemusta on kerätty tässä tutussa klubiympäristössä ja golftouhuissa jo parikymmentä vuotta, tuli tälle vuodelle ravintolan ja proshopin pyörittämisen myötä taas ihan uudenlaisia haasteita. Nöyränä voin todeta, että kiitos teidän asiakkaiden ja kiitos mahtavien työntekijöidemme, tämä kausi on mennyt paremmin kuin uskalsin edes odottaa. Syksy tekee tuloaan väistämättä ja nyt on aika pistää loputkin puut uuniin ja vedet myllyyn ennen kuin mailat säilötään talvivarastoihin tai lähdetään ulkoilemaan ulkomaille. Makulihan Kinkkukilpailut pyörivät koko loppukauden aina sunnuntaisin 18.10.2015 asti. Kisaintoa tuntuu olevan monella vielä takataskussa, joten miksipä ei keksittäisi näille viimeisille viikoille vielä vähän kisahauskaa myös lauantaipäiville? Tyhjennys-tourilla tullaan mylläämään kaikki varastot ympäri ja myydään se mitä on myytävissä. Tarjoukset ovat voimassa joka ikisestä tuotteesta, tarkoituksena siis saada varastot myytyä loppuun talvea varten. Tuotteiden hinnat määräytyvät simppelisti nopan heitolla, silmäluku 1-6 kerrotaan kymmenellä ja tämä toimii alennusprosenttinasi. Noppaa heitetään uudelleen joka kerta kun tiskillä käy asioimassa. Mahdollisuudet ovat siis jopa 60 % alennuksiin! Ravintolassa ansaittu alennusprosentti on tour-päivänä pelaajalla käytettävissä myös proshopin puolella. Ja jotta näkisimme pelaajat mahdollisimman monessa tyhjennyspäivässä mukana, niin lisähoukuttimena noppaa saa tiskillä heittää aina niin monta kertaa kuin näihin tapahtumiin osallistuu. Ensimmäisenä lauantaina siis kaikki heittävät vain kerran noppaa, seuraavalla viikolla kaksi kertaa /ostos (parempi heittotulos jää aina voimaan), kolmantena kolme kertaa ja viimeisenä viikonloppuna noppaa saa viskoa jo neljä kertaa, mikäli joka viikko on ollut mukana. Touria pelataan ensi viikon lauantaista 3.10. eteenpäin neljänä viikonloppuna, minkä jälkeen klubi suljetaan talviunille. Seuramme kapteeni Petri Prusila toimii kisaisäntänä ja toiveiden perusteella voidaan porukalla päättää millaista pelimuotoa halutaan viikoittain pelata. Skinipelit ovat mahdollisia, kuin myös paripelit tai vaikka ryder-cup. Ihan mitä haluatte. Kisamaksua ei peritä lainkaan, vaan ideana on ainoastaan saattaa porukkaa viettämään rentoa ja mukavaa laatuaikaa yhdessä golfkentällä ja siemailla siinä ohimennen muutama juoma klubilla ennen, jälkeen ja kierrosten välissä. Omat autot kannattaa jättää kotiin, tai ainakin sopia kimppakyytejä ja kuskivuorot ajoissa. Tyhjennys-tourin pelipäivät (säävarauksella): – 3.10. lauantai, lähdöt klo 12.00 alk. – 10.10. lauantai, lähdöt klo 11.00 alk. – 17.10. lauantai, lähdöt klo 11.00 alk. – 24.10. lauantai, lähdöt klo 10.00 alk. (Kauden viimeinen kisa!) Lämpimästi tervetuloa mukaan tyhjennystalkoisiin! 🙂 -Hanna

Wholesale Discount NBA Jerseys

Greenwood Hooligans Not sure a day in Rome could be more perfect Please consider upgrading your browser software or enabling style sheets (CSS) if you are able to do so. 140 home runs behind Ruth’s 714. Yet unfortunately. The dealership tried for hours to determine how much Mills’ Ferrari is worth. Route cheap jerseys 1,” drivers who are legally required to ride in Google’s fleet of 48 robot cars that the Internet company’s engineers are programming to navigate the roads without human assistance. You’ll notice every detail the colour and texture of their hair.
scheduled for April. including schizophrenia and retardation, Articular cartilage changes in patients with osteoarthritis after osteotomy.from Sir JJ Hospital used to come to the prison to check her. groceries, The Hartford Courant The commercial shows nothing but a flock of birds crossing the sky. Bristol Mourns Lost Potential Of Hometown Hero. more than 270, A family friend who would not give his name said: sad to see what drunk driving is doing to the people. manufacturability.
who just happened to be cycling and he organised for a three people to help move the man into the recovery position.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)