Kesäterveiset keittiöstä!

Alunperin oli suunnitelmissa kirjoitella keittiökuulumisia heti keväällä, kun saadaan klubin ravintola auki. Toisin kuitenkin kävi. Kevät ja alkukausi lähti niin vauhdikkaasti liikkeelle, että siinä kirjoittelut piti jättää ihan suosiolla tuonnemmaksi. Lämpimät kelit ja parempi kentän kunto sai golffarit saapumaan paikalle sankoin joukoin ja hyvä niin!

Omalla kohdallani uusien tuotteiden kehittäminen oli näin toisena vuotena jo huomattavasti helpompaa. Onneksi olin tehnyt koko viime kesän muistiinpanoja ja huomioita kesän kulusta. Tuotetoiveita ja muuta asiakaspalautetta on otettu tänä kesänä paljon huomioon ja toki otetaan edelleen. Parasta palautetta on tyytyväiset asiakkaat. Toinen tehokehityksen alla oleva asia on ollut viime kesästä lähtien muidenkin kuin golffareiden haaliminen klubiravintolan palveluita käyttämään ja siinä ollaan jo jollakin tasolla onnistuttukin. Tämäkin työ jatkuu edelleen, sillä mikäli onnistumme kasvattamaan asiakaspohjaamme, pystymme myös monipuolistamaan tarjontaamme.

Lähes koko viime kesän saatiin tukusta tuotteita “nollana” tai sitten korvaavia ja taas korvaavia tuotteita loppuneiden tuotteiden tilalle. Onneksi tällaisia tuotesaatavuusongelmia ei tälle kesälle vielä ole osunut. Jossain vaiheessa viime kesää nimittäin näytti siltä, että hampurilaissämpylät loppuu koko suomesta. No onneksi niin vakavaksi ei tilanne päässyt silloin.
Jos jotain haastetta pitää mainita, niin se on ehdottomasti suuri määrä uusia työntekijöitä. Sitä joskus vahingossa itse unohtaa, että kaikki eivät suinkaan ole tehnyt tätä hommaa 40 vuotta ja saan itseni kiinni huonosti neuvotuista ja informoiduista asioista. Tätä asiaa pyrin petraamaan työssäni ihan joka päivä.
Tätä tekstiä kirjoittaessani muuten täällä keittiöllä aloitti tällä viikolla uusi kesäntyöntekijä, Tiina. Ja kohtahan jo ensimmäiset nuoret lähtevät takaisin koulun penkille. Cädäripuolen Annahan jo lähtikin armeijan harmaisiin. Mutta siis yhtä kaikki, aika kuluu niin hirmuisella tahdilla ja kausi lähentelee puoltaväliä. Itse toivon tietysti paljon lämpimiä kelejä, aurinkoa, uusia ravintolapuolen tuotteita, hyväntuulisia pelaajia ja onnistuneita asiakaskohtaamisia loppukauteen.
Nähdään klubiravintolassa!

Virve

Kuvassa tulevan arkkitehtimme Saaran eiliseen tapahtumaan leipoma kakku!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)