Keväisen aurinkoiset päivät ovat päässeet tekemään hyvin työtään ja lumet ovat kentältä sulaneet tehokkaasti. Myös yöpakkaset näyttävät ennusteiden mukaan lopultakin hellittävän, mikä tarkoittaa sitä, että saamme kentän auki tänä vuonna jo viikkoa ennen alkuperäistä tavoiteaikataulua eli pääsiäisenä!

Kenttä avataan pelaajille pitkäperjantaina 19.4.2019 klo 10.00 alkaen. Kentällä on alkuun kaksi talviviheriötä (väylät 7 ja 16), kentän varjoisimmassa nurkassa olevat greenit. Antaa näiden viheriöiden hetki vielä hengähtää ja aloitetaan pelit muutoin normaalilla peliareenalla. Ajanvaraus viikonlopulle aukeaa tiistaina 16.4. klo 10.00.

Ennen kentän avausta tietysti talkoillaan risuja ja roskia pois kenttäalueelta. KENTTÄTALKOOT pidetään torstaina 18.4. klo 10 – 18. Osallistua voi oman aikataulun ja jaksamisen mukaan. Suosituksena ottaa oma harava mukaan, sään mukaan vaatetta päälle, työhanskat käteen ja saappaat jalkaan. Talkoolaisille on tarjolla kahvia, virvoitusjuomaa sekä pientä suolaista. Tervetuloa kaikki osallistumaan!

Nostalgiakuva 11 vuoden takaa tehokkaista talkoilijoista. Tänä vuonna joki ei ole nostanut rantaan ihan näin paljon roskaa tulvan mukana.

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)