Kevätsäiden salliessa pääsemme avaamaan kentän myös seuramme green fee pelaajille sekä vieraspelaajille perjantaina 17.4. klo 12:00!  Ajanvaraus NexGolfissa avataan tänään, ja peliajat ovat varattavissa klo 10:00-18:00.

Koska ennustaminen, etenkin tulevan, tuntuu tänä keväänä olevan kovin vaikeaa, on kenttä auki säävarauksella, ja korona-tilanteesta johtuen erityisjärjestelyillä. Kentällämme voimassa olevat rajoitukset ja poikkeavat käytännöt löytyvät  Loimijokigolf.fi etusivulta, ja niitä päivitetään tarvittaessa. 

Kauden aloituksessa green feen hinta Loimijoki Golf ry:n jäsenille on 30€, 9-reiän green fee 20€, ja vieraspelaajille 35€/25€. Juniorit pelaavat puoleen hintaan.

Perjantaina avaamme myös klubitalon kahvilan joka palvelee take away -periaatteella, ollen avoinna päivittäin, sää- ja pelaajavarauksella. Päivän aukioloajan voi tarkistaa nettisivun yläreunasta.

Toivotaan lämpimiä kevätpäiviä, ja pikaista helpostusta myös korona-tilanteeseen, maltetaan noudattaa poikkeavia toimintaohjeita jotta golfin pelaaminen on mahdollista myös näin poikkeuksellisena aikana!

logopallo

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)