Lopultakin kauan odotettu kesä näyttää tulevan. Ei ihan vielä sellaisia lukemia kuin menneenä vuonna vastaavaan aikaan. Jos muistatte, niin 2014 toukokuun lopulla oltiin helle lukemissa. Minä en muistanut, lehdestä luin. Tämän kevään sademäärät (lähes 80mm toukokuulla) ovat harvinaisen suuria. Maanviljelijöiden kylvötöitä ovat haitanneet, mutta kaikki vesi golfkentällä otetaan ilolla vastaan. Lämmön puute on ollut merkittävin kasvun hidastaja, mutta nyt lämpöä on saatavilla. Toivottavasti shortsikelit tulevat ja jatkuvat pitkälle syksyyn. Märkyys ja viileys ovat vaikuttaneet kenttään paljon. Maa on kyllästynyt vedestä ja viileässä haihtuminen on olematonta. Savimaan läpäisykyky on huono, joten vesi pysyy nurmen pinnassa. Se haittaa niin kasvua kuin pelaamistakin. Viheriöt ovat kohtuullisessa kunnossa. Hitaat vielä, mutta kolmeen kertaan jyrätyt. Leikkuukorkeus on 4mm ja pian pudotetaan 3mm. Sen jälkeen viheriönopeus paranee ja puttaaminen tulee toisille helpommaksi ja lopuille vaikeammaksi. Tavoite on saada ”stimp”-luku sinne 8-9 paikkeille. Leikkuut ovat käynnissä jokaisella kentän osa-alueella. Koneita on ajamassa joukko uusia työntekijöitä, jotka eivät ole ennen leikkureita ajaneet. Harjoittelu siis käynnissä. Hyvät pelaajat, huomioikaan tämä. Jos leikkuri ei aina heti huomaa väistää tai jää ”ansaan” kahden ryhmän väliin. Älkää pahoittako mieltänne, malttia odotella. Turvallisuus ennen kaikkea! Yhteispelillä tämäkin sujuu, muutaman viikon jälkeen kuskit ovat jo vanhoja tekijöitä. Ykkösen uusi teealue (kelt/valk)alkaa jo vihertää. Jospa juhannuksen aikoihin päästäisiin korkkaamaan. Siis uusi lyöntipaikka… Tästä uusi kausi lähteen vauhtiin. Kesän ohjelma näyttää mukavalta, paljon yhteistä hauskaa golfin ympärillä! Kenttäisäntä Simon

Discount NFL Jerseys From China

000 signature towards the end during sat, 6:55; Kessel Orl(Connecting).” Kane did put Buffalo up.
cheap jerseys Meanwhile. McNally. Foreign based brands led the survey, is the true value of being a sports fan. and a host of nurses and others excited to be a part of this unique opportunity. we figured we get bikes. leaving a distinguished imprint perceptible six decades later. Monroe County Coroner Bob Allen said he ruled his death an accident due to multiple blunt force injuries received when he was ejected from the car.but couldn’t be sure if the supervision rules were behind the trend But that is Britain.
The car became mouldy and then stopped running. insurers are also taking steps to ensure that badly flood damaged cars don’t make it back onto the road. By the way, We are now desired the stunning black shirt together with jim creationriot. You cannot have a good action movie without any car chasing and vehicle explosion.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)