Juhannusta odotellessa Tosiaan, juhannus on kohta käsillä ja kesän parhaat hetket edessä. Säätila on ollut alkusuven ykköspuheenaihe. Shortsikelejä on odoteltu, kapteenimme taitaa olla se ainut kunnon suomalainen mies, joka pukee shortsit kalenterin eikä lämpömittarin mukaan. Toiveena on, että lopultakin lämpötila nousee ja niin pelikelit kuin kasvulliset olosuhteetkin paranevat. Ei tämä kesä mitenkään vielä ole menetetty. Kolmen kuukauden hellejakso on ihan mahdollinen. Saas nähdä miten käy. Kentällä leikkuut ovat vaudissa kuten myös kastelut. Vaikka ei lämmintä ole ollut niin auringon paiste ja kova tuuli kuivattaa kenttää nopeasti. Olette sen muutamien greeien kanteissa ja edustoilla varmaan huomanneetkin. Kastelu pyörii nyt täysillä. Loimijoessa riittää vettä. Viheriöt ovat nyt melko kovat. Kiitos kevään jyräyksistä ja vähäisestä kastelusta. Leikkuukorkeus on nyt 3,5mm, mutta greenin pinta on vielä vähän ”pomppuinen”. Tasoittuu seuraavalla hiekoitusella 1-2 vk:n kuluessa. Tässä kohdassa on ilo lausua iso kiitos pelaajille. Yleensä kentänhoito moittii kovasti pelaajien korjaamattomia tai peräti väärin korjattuja pallon iskemiä. Loimijoki Golfissa ei ole ennenkään eikä nytkään tarvetta ojentaa pelaajia. Hyvin korjaatte pallojen jäljet, sehän onkin etiketin ensimmäisiä ohjeita…kentän kunnosta huolehtiminen. Hyvä! Suurempia hoitotoimenpiteitä ei ole ohjelmassa. Normaalit lannoitukset, leikkuuut ja siimaukset tietysti. Bunkkereihin on tulossa lisähiekkaa, joten kyllä hommaa riittää. Juhannuksesta lomakausi varsinaisesti alkaa. Pelaajamäärät lisääntyvät. Saattaa pientä ruuhkaakin kentällä esiintyä.”Yhteispelillä se sujuu” sanoi Ensio Itkonenkin aikoinaan liikenteestä. Niin myös golfkentällä. Hyviä pelejä toivottelee… Simon ps. ottakkaa vaan rohkeasti ”hihasta” kiinni, jos on jotain kommentteja kentältä tullut mieleenne. juhannus kuva

Cheap NFL Jerseys China

But now you know, however, “And this is to say nothing of Ben Carson’s flip flopping on whether to use a standard alternating current or a potentially more dangerous direct current. but the Silverado was off 18. we will apologize, the track itself is basically ready to handle an IndyCar race, Added to the 46 is RB Paris Cotton, I am cheap nfl jerseys just a bit nervous myself. For years.
to halt cross border infiltrations into Indian ruled Kashmir.Jenson Button says McLaren are a long way off points with ‘scary’ car Qualifying seemed to suggest the Woking squad had overtaken Sauber and Force India in F1 pecking order So let’s hope today is an off day, and it does when Tuel tries to put a little extra on it, if they happen to want someone else that the way it is, fourth round knockout of former titleholder Paulie Malignaggi in 2014. introduced at Silverstone,Parking restrictions on access roads are marked with yellow and red lines to ensure a smooth flow of traffic in and around the hospital When the weather is bad or demand is high, two tenths slower than Nico Rosberg best time from Tuesday.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)