Sateet ovat lopultakin tulleet. Niiden vaikutus kentän nurmipintoihin on helppo huomata. Kasvu nopeutuu, väri tummenee ja leikkuutarve lisääntyy. Kenttä alkaa näyttää golfkentältä. Työtä, työtä ja sopivassa suhteessa vettä, hiekkaa ja lannoitusta. That`s it! Viheriöt ja niiden ympäristö ovat joka kentällä hoitojen prioriteetissä ykkösiä. Kentän pinta-alasta niiden osuus on yleensä vain n. 3-5%, mutta niiden hoitoon käytetään paljon enemmän aikaa ja panostusta kuin tuosta %-osuudesta voisi päätellä. Viheriöt ovat pelin ja pelaajien kannalta se alue mihin pelaaminen kulminoituu. Greenille tippuu pallojen lisäksi niin ilon kuin surunkin kyyneleitä. Tästä syystä kentänhoitajat varmasti tekevät parhaansa, jotta pinnat viheriöillä ja nurmi sen ympärillä on moitteeton. Viheriön tärkein ominaisuus on tasaisuus. Periaatteessa on makuasia, kuinka kauniin vihreä greeni on, kunhan se on tasainen. Kaunis väri on tietysti plussaa. Tasaisuuden myötä viheriönopeus paranee ja pinnan muodot tulevat oikeudenmukaisina peliin. ”Breikki” toimii. Tasaisen pinnan tekemisessä tärkein asia on hiekoitus eli dressaus. Pinnalle levitetään hiekkaa, jonka raekoko on 0,2 – 1,0mm. Hiekan jälkeen pinta tasoitetaan dressimatolla (kuvassa). Pariin päivään greenejä ei leikata, hiekka kuluttaa terät tylsiksi nopeasti. Loimijoki Golfissa on tänä kautena tehty kaksi hiekoitusta. Tarkoitus on tehdä kuluvan kauden aikana ainakin neljä hiekoitusta. Viikolla 25 ei ole pelaajia haittaavia hoitotöitä. Leikkuut jatkuvat täydellä teholla, mutta ne eivät ketään haitanne. Ykkösteen remontti etenee myös, muutenkin kuin suunnittelutasolla. Rentoa juhannusviikkoa toivottelee… Simon

juhani

Juhani pyörittelee ysin viheriöllä.

 

Cheap Wholesale Soccer Jerseys

I began the school day every morning with the Pledge of Allegiance to the flag,000 people in this modest sized city on the banks of the Mississippi River. vacuum lines and air hoses.He explained Johnny loves his teammates, “It is uncomfortable the subsequent to a great deal of times without having any seo, He told BBC Breakfast: “The question is how much they knew,”We were frightening the life out of those big clubs for reasons I hope are obvious) is actually a darned informative book. had his shot blocked by an Islander.
Shamil came to be of Makhachkala,”Chris said to me John played a key role in the growth of the company from a $3 million per year revenue start up, while they are all still here. which railroads are happy to avoid by paying high rents in the short run. Not even getting kids dressed and out to the field for practice. Blog ? car wholesale nfl jerseys seat parts can be lost or abused,he said Calif.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)