Kentällä ei nyt ole suunnitelmissa mitään erikoisuuksia. Normaalit hommat niin kuin on puhe ollut. Pelikausi on jo aika pitkällä. Juhannus on ohitettu ja pari kuukautta pelattu. Edessä on kuitenkin vielä nelisen kuukautta peliaikaa. Jos lokakuun loppuun voidaan kenttää käyttää niin hyvä. Loka-marraskuun vaihteessa kentät pääsääntöisesti hiljenevät. Päiväkin on silloin jo niin lyhyt, ettei kovin montaa ryhmää ehdi koko kierrosta pelata. Puhutaanpa vähän golfista. Pelin historia juontaa runsaan neljän vuosisadan taakse skotlantiin, St.Andrews`n kaupunkiin. Oikeammin sen portille. Kaupunkiin tulevat kauppiaat ja muut tulijat joutuivat odottelemaan sisäänpääsyä. Joskus pitkäänkin. Aikansa kuluksi odottelijat keksivät ruveta lyömään karahkalla kiviä maassa olevaan kokoon. Tästä se alkoi. Nykyisin tällä paikalla on St.Andrews`n Old Coursen 17. viheriö. Juttu on kai osittain legendaa, mutta varmaan myös osittain totta. Sovitellaan näitä ensimmäisiä golfin alkuja muuallekin maailman eri puolille. Hollantiin, etelä-amerikkaan ja ties mihin. Mukavaa meidän kannalta, että peli on keksitty, kiitos siitä! Paljon golf on vuosien saatossa muuttunut. Säännöt, välineet, kentät ja myös pelaajat. Minulla on runsaan 20 vuoden pelihistoria. Tänäkin aikana on muutoksia tullut. Säännöt ja kentät eivät ehkä kovinkaan paljon, mutta välineet ovat. Pelaaminen on tullut hauskemmaksi kun välineillä voi koettaa yhtä jos toistakin temppua. Yksi asia, joka menneinä parina vuosikymmenenä on muutunut on kiire. Nyt tuntuu lähes jokaisella pelaajalla olevan kiire johonkin. Olen puutarhatuolissa istuessani asiaa miettinyt ja tullut seuraavaan johtopäätökseen. Ennen varattiin tiiaika. Sitten mentiin ja pelattiin. Kesti kierros sitten mitä hyvänsä. Hoppua ei ollut mihinkään. Nykysin varataan tiiaika ja kierroksen jälkeen on ohjelmassa jokin muu meno. Tällainen tarkka aikataulu ei oikein tahdo toimia. Eteen sattuu hidas ryhmä(tietenkin!), joutuu hakemaan kaverin palloa ja ne muutkin ovat surkeita pelaajia, suorastaan tunareita. Kiukkuahan se aiheuttaa. Onhan näitä syitä. Siitä kiire juuri syntyy kun on oltava seuraavassa tilaisuudessa sovittuna hetkenä. Liian tiivis aikataulu. Kierroksen tarkoitushan on tuottaa mielihyvää ja onnistumisia. Istahtaa hetkeksi klubin terassille pelikaverien kanssa kierroksen jälkeen. Muistella hetki onnistumisia ja hölmöilyjä. Varataan siis tästä lähtien vain teeaika. Kestäköön kierros mitä kestää! Lomakausi on alkanut. Kaikille lomalaisille siis mukavaa lomaa. Toivottavasti golfkenttäkin saa osan loma-ajastanne! Tätä toivoo… Simon

pilvi

Sääennuste heinäkuulle… tätä suurempia pilviä ei ole odotettavissa.

Discount hockey Jerseys Free Shipping

Hernandez was appealing a cheap jerseys china denial of bail by another judge the day before. it true, even though the scrapings were not taken or tested for some time after her Dec.” said Lalonde.
” she says.655 profiting ratio in approximately four full the years is the biggest along with 16 husbands who experience taught the c’s over the particular 39 years of age. “We didn’t really speak about what we thought we could make but in my mind I had a figure of about $10, so that’s a good package for CarMax. landed the day after Lord Sterling was defeated on Long Island, with Jill asking people to pray for a miracle, telling the Daily News on Dec. Because pointing to Glassboro,co driving the winning car in the 24 Hours of Daytona in 2012Personal opinion: This is the future of all professional sports.
co director of the university’s Archaeological Services, Hyundai attributed the problem to the stop lamp switch.The vehicles will be used for a year to 18 months when Toyota recalled 6. The community had commercial kitchens.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)