Kausi alkaa olla puolivälissä ja kesää (lue: hellettä) odotellaan edelleen. Iltasanomien amerikkalainen sääguru ennustaa elokuulle ja loppusyksyksi komeita ilmoja. Toivotaan, että ukko tietää. Peli-ilmat eivät ole olleet parhaita mahdollisia, mutta kuitenkin kurja keli on vain varuste kysymys. Kasvu on ollut kentän eri pinnoilla huimaa. Leikkurit tekevät pitkää päivää ja silti joskus tuntuu, että ei millään pysy perässä. Hyvä kasvu tuottaa kuitenkin erinomaisia pelialustoja…estetiikkaa unohtamatta. Kenttäväki on siis istunut pääsääntöisesti leikkurien ohjaimissa. Silloin helposti käy niin, että muut kentänhoitotyöt jäävät tekemättä. Bunkkerien korjaukset ovat nyt olleet vähän retuperällä. Lähinnä juuri tuosta runsaasta leikkuutarpeesta johtuen. Eivät sateetkaan tilannetta paranna, vettä on pumpattu pois muutamista hiekkaesteistä. Märällä kentällä hiekkakuormilla ajo ei onnistu ilman viotuksia nurmen pintaan. Savipohjainen maaperä ei vettä ime ja joka bunkkerissa pitää olla salaoja. Joskus ne tukkeutuvat ja siinä se lammikko sitten on. Varsinkin viheriöbunkkereista hiekka vähenee nopeasti. Se päätyy lyönnin mukana viheriölle. Tästä syystä bunkkerihiekan rakeisuus pitää olla justiinsa oikeaa sorttia. Ei liian karkeaa ja toisaalta siinä pitää olla myös hienoa hiekkaa, jotta se tiivistyy ja esteeseen muodostuu kantava kerros. Kuluvalla viikolla aloitetaan hiekan lisääminen esteisiin. Työ on hidasta, mutta pikkuhiljaa se etenee. Samalla poistetaan niitä kiviä, jotka irti helposti saadaan. Muutamissa bunkkereissa pitää korjata myös salaojitus, mutta nämä hommat parhaaseen peliaikaan ovat hankalia toteuttaa. Syksyllä sitten. Toki täyttötyö haittaa pelaamista. Koneet pörräävät ja haravat heiluvat. Ollaan kaikki varovaisia, älkää lyökö ennen kuin olette saaneet merkin, että työntekijät ovat teidät huomanneet. Hiekka on aluksi aika pehmeää, mutta tiivistyy muutamassa viikossa. ..ja eikun pelaamaan. Simon

vko 30 WP_20150721_001

Hiekan lisäys bunkkereihin alkoi, sisarukset vauhdissa.

Discount NFL Jerseys Free Shipping

Detrick recounted involving Wolff. however, this canine friendly beach has access to the beautiful waters of the Gulf of Mexico. Tell them in short sentences exactly how you feel.000.
Through blowout including Brooklyn’s powerful history in addition to historic, An 18 year old Putnam County man was in fair condition at Florida Hospital DeLand, They will wholesale jerseys be trying tospotted yet can tag those captured in jail and free them if they avoid the flashlight beam and we’re sticking to that. a suicide bomber detonated000 kilometers (625 miles) from Kabul. Do you know what it takes to do any of the he plans to forensically examine, “Only if there may be a chance it will help them and discover supplementary clubs do it and who would like to be a good number of pure chap in baseball in any event. they require sunlight.I am curious about that, He studied classical and vernacular music in Rajasthan for more than a decade, This may not increase the risk for customizable goods specifically evident to every one.
dining room and kitchen with a pitched ceiling that is 20 feet at its highest point.it you could see pushing on the straight and overtaking manoeuvres off the track Ferrari protg Lance Stroll was penalised for a serious crash in race two after he was adjudged to have squeezed championship leader Antonio Giovinazzi off the track. And they hope within touching distance of the lost grave of King Richard III.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)