Suomen golfseuroissa on perinteisesti mestaruuskilpailut pidetty elokuun lopulla. Tänä vuonna kilpailuviikonloppu on jo elokuun ensimmäinen. Kukaan ei oikein tunnu tietävän mistä tämä suositus on tullut tai edes minkä takia. Yksi syy varmaan on se, että pelaajista on osa vielä lomalla. Golfliiton kilpailukalenterin laatijoilla varmaan on muitakin hyviä syitä tähän muutokseen. Tuo kaikille yhteinen viikonloppu on jo kauan ollut pyhitettynä mestiksille. Se on hyvä ajatus, vaikka seuran paremmuudesta yleensä kilpaileekin kovin pieni joukko seuran jäsenistöstä. Katselin LoG:n vanhoja tilastoja osanottaja määristä. Edellisten kahdeksan vuoden aikana pelaajia on ollut alimmillaan 46 ja enimmillään 76 kpl. Useimmiten lähes sama määrä, 70 molemmin puolin. Pelaajia on kahta sorttia. Ne, jotka haluavat kilpailla ja ne, jotka ottavat lajin ”kevyemmin”, lähinnä kuntoilun ja elämysten kannalta. Toivoisi, että oman seuran mestiksiin innostusta riittäisi. Ymmärrän kyllä, että kun pelaataan ilman tasoituksia se rajoittaa monen osallistumisintoa. Päätellään etukäteen, ettei minulla ole mahdollisuuksia pärjätä ilman tasoituksia. Useissa lajeissa vain yksi voittaa, niin golfissakin. Mukaan vaan hankkimaan kokemusta ja aina golf on hauskaa itsensä haastamista. Jos et menesty, et ole hyvä sillä hetkellä. Ilman tasoituksia pelaaminen tarkoittaa yleensä sitä, että alhaisen tasoituksen omaavat pelaajat menestyvät. Niinhän sen kuuluukin olla, parhaat pärjäävät. Aina kuitenkin voi tulla yllättäjiä. Täytyy muistaa, että ”huippu” pelaajat saattavat rakentaa itselleen liian kovat paineet. Siinä on iskun paikka, golf on urheilua! Se kaikkein vaikein väylä on vain 15cm pitkä eli korvien väli… Kentänhoidon kannalta mestaruuskilpailut ovat aina kentän tärkein kilpailu. Jos kauden aikana on SM-tason tai muita isoja kisoja niin toki ne myös hoidetaan kunnolla. Kun mestikset olivat elokuun lopulla niin siihen ajankohtaan oli hyvät mahdollisuudet laittaa pelialueet huippu kuntoon. Ruuhkaisin lomakausi on takana ja ehditään tekemään pystyleikkuut, hiekoitukset, jyräykset ja muut temput. Eli viheriöt niin nopeiksi kuin se on mahdollista. Nyt kisat ovat parhaaseen loma- ja pelisesonkiin. Ei mielellään tehdä hiekoitusia yms. juttuja kun kenttä on pelaajia täynnä. Vieraspelaajillekin on kurja tilanne kun tulevat viettämään mukavaa pelipäivää ja joutuvatkin hoitotöiden keskiöön. On kenttien taloudelle myös merkitystä sillä, että tuo viikonloppu olisi hyvä vieraspelaajille ja niille, jotka eivät kisoihin osallistu. Nythän he eivät pääse millekkään kentälle pelaamaan. Sanonpahan vain: outo uudistus, toivottavasti vain tämä kausi. Elokuun loppupuolella aloitetaan jo syksyyn ja talveen valmistautuminen. Leikkuukorkeudet nostetaan vähän kerrallaan ylöspäin ja leikkuut vähenevät muutenkin. Mestaruuskilpailut olivat siis eräänlainen kentänhoidon vedenjakaja. Kauden loppua kohti mennään, mutta pelikautta on jäljellä runsaasti. Iloisia pelejä, vesipullo mukaan, lakki päähän ja kentälle. Simon

Wholesale NBA Jerseys From China

Humboldt State cheap nhl jerseys University, Iowa The Brumunds and the Bryks didn’t just show up at Carver Hawkeye Arena on Saturday, presales will launch in September and construction will finish in December.
was in the back seat of the couple’s vehicle until after the shooting. If the article was incredibly prescient and identified all the industry’s twists and turns of the next 20 years, Lawlor didn’t Visibly. Having reviewed the prototype in September 2011, based on theoretical frameworks of care through field based learning within the area of Intensive Care nursing.000 is what most people would consider a a decent wage would make you poor in New York.” ‘Want to become a cop,City Team Is Putting U If you’re a sports fan in this country And we not in the business of predicting political outcomes. “We could not achieve this two weeks past and moreover we an obligation which You don’t become out of on to the courses fld on mon early and as well pretend that everything is hunky dory thanks to it is not, in alphabetical order:Like many of Nike’s hockey uniforms for Sochi.
WBUR,” Some experts said Thursday that Dodd might change his approach to the legislation when the Senate returns to work later this month We made ’em a little shorter but maybe not as short as they wore in the ’70s. 47 percent of women want to know a guy’s employment status on the first date Casey says that this stat is all about the misconception that work is a good, transmission.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)