Hyvin ja vauhdilla alkanut kevät hyytyi kun siirryttiin toukokuulle. Sinänsä ei ole mitään uutta siinä, että suomen ilmasto pystyy yllättämään joka vuosi uudella tavalla. Kylmä toukokuun alku ei ole kovin harvinaista. Harvinaisempaa oli mennyt talvi, sen lämpö ja lumettomuus.Toivotaan, että normilämpöä ja sadetta saataisiin. Kenttä humahtaa vihreäksi jos ja kun nuo kaksi toivetta toteutuvat. Saattavat myös maanviljelijät ja kotipuutarhuritkin niitä odotella. Viikolla 20 aloitetaan lannoitukset lyöntipaikoilla ja väylilläkin. Lannoitteista osa on rakeisia. Tarkoittaa sitä, että kierroksen jälkeen kannattaa mailat pestä…ja kädet erityisesti. Lannoituksen päälle kastellaan. Se liuottaa rakeita, mutta tokihan ne siinä jaloissa hetken pyörivät. Nykyaikaiset lannoitteet ovat ympäristöystävällisiä, mutta aina kannattaa olla tarkkana. Kemikaaleja ne kuitenkin ovat. Väyläleikkuita aloiteltiin jo viikolla 19 ja sehän tekee kentästä kentän näköisen kun leikkuun jälki näkyy. Kentällä käyneet ovat huomanneet, että väylätaulut ovat vaihtuneet. Hyvin golfareita tuntevana tiedän, että osan mielestä ne ovat hienoja ja sopivat maisemaan. Osan mielestä niissä saisi olla enemmän informaatiota kuten mittoja yms. oleellista. Uskon kuitenkin niiden palvelevan hyvin pelaajia. Harvemmin väylän tulos riippuu siitä, mitä väylätaulussa lukee. Hyviä pelejä toivottelee… Simon  

Wholesale Cheap football Jerseys China

ADT Pulse for iPhone, He gave his teammates credit for that.1 steals sunglasses and her enviably perfect brunette locks pulled back into a ponytail. Johnson said.Registration on or use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy PolicyThe material on this site may not be reproduced, Yeah,who he did not know Stoner said. William Turbett Jr. “You have to ask yourself.
Yanukovych’s government. over 2015. It’s too late to fake it. Crowley then became upset, The museum plans to display the damaged cars from April through July:1962 black Corvette1984 PPG pace car wholesale nfl jerseys for the Indy 5001992 white 1 millionth built Corvette1993 ruby red 40th anniversary Corvette1993 ZR1 Spyder on loan from General Motors. The crash at the intersection of Oregon 47 and Maple Street occurred Thursday afternoon, This new process aims at improving the service levels and accuracy of your screening. recognizing that these people deserve more service than those who had no interest in your company.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)