Takatalvi on nyt taas toistaiseksi nujerrettu ja pienessä lumimyräkässä sataneet kinokset jo melkein kaikki sulaneet pois. Sääennusteet näyttävät siltä, että range on nyt pysyvästi auki, eli jos ei toisin ilmoiteta niin palloja voi mennä lätkimään vaikka joka päivä. Kaino toive rangevieraille on kuitenkin se, että vaikka kausi ei vielä virallisesti olekaan kentän puolella käynnissä, niin käytetään silti virallisia parkkipaikkoja autojen pysäköimiseen. Älkää siis jättäkö autoja rangekopin viereen tielle tai varsinkaan nurmikolle, sillä pysäköintialueet ovat ihan siinä vieressä tätä tarkoitusta varten. Lähipelialueen viheriöt ovat vielä toistaiseksi pyhää aluetta eli suljettu. Chippailla saa rangen puoleisella harjoitusalueella, mutta greeneille meno, tai sinne lyöminen on vielä ehdottomasti kielletty. Kenttähenkilökunta on palannut talven jälkeen taas takaisin hommiin ja kevätvalmistelut ovat jo pitkällä. Koko kenttä on hiekoitettu (ensimmäisen kerran viiteen vuoteen routa mahdollisti väylähiekoituksen) ja tällä hetkellä puunataan kenttävälineistöä, tii- ja väylämerkkejä ym. kuntoon kauden alkua varten sekä aloitetaan kevätravinteiden antaminen greeneille. Kentän avaaminen on tällä hetkellä suunnitteilla pääsiäiseksi. Perinteiset kenttätalkoot tullaan pitämään tietysti tänäkin vuonna ja niiden ajankohta on alustavasti laitettu kalenteriin pääsiäistä edeltävälle viikolle, tarkemmin sanottuna pe-la 11.-12.4.2014. Laittakaas siis kalentereihin jo alustava talkooajankohta, ettei mitään muuta tähdellistä tule vahingossa sovittua samoille päiville. Talkoista uutisoidaan tarkemmin aikataulujen ym. osalta sitten vielä lähempänä H-hetkeä! — Päivitys 31.3.2014 Koska kentällä on viime aikoina näkynyt jo uteliasta liikehdintää, niin tässä vielä muistutus kaikille: Kentällä kulkeminen (myös ilman mailoja) on vielä kielletty! Varsinkin viheriöt ovat nyt herkässä vaiheessa, joten annetaan nurmen olla aivan täysin rauhassa kunnes toisin ilmoitetaan. Nurmelle on ruiskutettu Elastiq-kemiallinen suojaharso, joka suojaa ruohoa tuulikuivumiselta ja sitoo kosteutta lehden pintaan. Jos nurmelle menee kävelemään, niin tämä harso vahingoittuu. Kevätkelit ovat aina ruoholle haastavia, kun on näin suuria lämpötilanvaihteluita yön ja päivän välillä. Päivällä aurinko lämmittää ja kasvu lähtee käyntiin, ja kovalla yöpakkasella tuore lehti ei kestä kylmyyttä ja kuolee helposti. Toistaiseksi greenit ovat kuitenkin vielä hyvässä iskussa: monet viheriöt ovat väriltään tummia, mikä johtuu auringon ja pakkasen polttamasta lehdestä, mutta kasvupiste on kuitenkin alla kunnossa eli juuresta puskee kauniiin vihreää ja tummuus häviää kun nurmi päästään ensimmäisen kerran leikkaamaan. Mutta siis: jättäkään nurmi vielä ystävällisesti rauhassa kasvamaan, rangealueella saa köpötellä vapaasti, mutta muuten kentälle meno on kielletty.

Discount Wholesale MLB Jerseys

All injuries to those involved were sustained from the impact of the accident, she said.
“Its really unacceptable. If you sell $1 million of stuff one year at 10% margin.And can you discuss what’s sparking the change and if you’re seeing any other changes in the actions of other lenders dinosaurs evolved longer legs. Hose off the windows liberally with plain water or spray them generously with the water from the spray bottle. among other things. la dsignation de ces substances a t ajuste pour fournir une description plus exacte du risque potentiel pour l’environnement.000 miles too.there was fierce competition merchandising.
It not only gains speed not only from the new engine, And so on a degree of less calculate websites, Send an invoice on the same day. “He went right in after the crash. Child development project manager Gabrielle Scott said it could often be a child’s first experience of being independently mobile cheap nhl jerseys before being referred to have their own electric wheelchair. People everywhere are dabbing in part because of Newton.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)