Keskiviikon alkuun hienoja  kisatuloksia eilen Uudessakaupungissa pelatusta junnujen Future Tour LÄnnen 6. osakilpailusta.
Easy 9 -sarjalaiset kilpailivat aamukasteisella kentällä, mutta aurinkoisessa ja tuulettomassa säässä. Loimijoki Golfia edustava Alex  Lähdemäki jatkoi voittokulkuaan  ottaen kauden toisen voittonsa 21 bogeypisteellä ja 47 lyönnillä. Tämä oli myös ensimmäinen kilpailu, jossa Alexin kaikki kilpailulyönnit onnistuivat. Paljon onnea ja tsemppiä taas tuleviin kisoihin sekä treeneihin!

Omalla kentällämme pelattiin tällä viikolla jo 13. Ypäjä Tour osakilpailu, yhteistyössä PSL Oy:n kanssa. Hymy parantaa olosuhteita ja  selvästi myös peliä, onnea erityisesti lyöntipelipelisarjan voittajalle 😉!
Parhaat palkitaan Loimijoki Golf lahjakortein sekä Loimaan BIsons -juomin! Ypäjä Tourin osakilpailutulokset löytyvät tästä ja sarja kokonaipistetaulukko tästä. Kokonaistuloksiin huomioidaan pelaajan 10 parasta tulosta. Sunnuntaina 11.9. pelattavaan Ypäjä Tourin finaaliin osallistumisoikeus on kaikilla sarjapisteitä (vähintään 1 piste)  keränneillä pelaajilla.

Ypäjä Tour 13. osakilpailussa palkintosijoista onnittelemme seuraavia pelaajia:

I  Hannu Salminen / LoG, lp hcp tulos 62 &  Petri Prusila / LoG, pb hcp tulos 46

II  Jukka-Pekka Koistinen / LoG, lp hcp tulos 66 & Miikka Saarinen / LoG, pb hcp tulos 41

III  Teemu Jokela 68 / LoG, lp hcp tulos 68  &  Ari Lehtokannas / LoG, pb hcp tulos 40

Mahtava aurinkoinen sää suosii meitä myös tänään, peliaikoja löytyy sekä golfin että frisbeegolfin pelaamiseen joten varaa aika, ota kaveritkin mukaan ja suunta golfkentälle, tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)