Alkuviikko on pelattu Hymyn isännöimänä Ypäjä Tourin 13. osakilpailussa, ja samoissa merkeissä kisat jatkuvat myös lauantaina pelattavassa Hymy Open -kisassa. Muutama paikka on vielä vapaana, joten jos et vielä ole ilmoittautumista tehnyt, tee se viipymättä!
Muutama kysely on tullut siitä, onko kisassa sallittua pelata poikkeavalta tiiltä, ja asian tarkistettuamme on varmistunut, että sallittua on pelata haluamaltaan tiiltä, kunhan sen muistaa ennen kierrosta caddeimasterille vielä ilmoittaa.
Tuloskortit tehdään valmiiksi perjantaina sillä oletuksella että miehet pelaavat keltaisilta ja naiset punaisilta, mikäli muuta tietoa ei ole saatu. Mahdollinen korjaus ennen kilpailua päivittyy sitten kyllä tuloksiin.

Hymy Openin isäntä, Hannu Salminen lähetti kuvaterveisiä golftovereille Imatran suunnalta, jonne hän on jo viikon alkuun ennättänyt. Meillä täällä Hämeen maaseudulla voi kiusana olla välillä paarmat ja kärpäset, mutta Etelä-Karjalassa löytyikin aivan erityisen sinnikkäitä pikku mäkäräisiä.. kuulemma nämä meidän paikalliset lentopörriäiset jäävät ihan toiseksi näihin tunkeilijoihin verrattuna!

Ypäjä Tourin tämän viikon tulokset löytyvät tästä, ja kokonaiskilpailun pistetaulukko tästä.
Palkintoina tällä viikolla on Loimijoki Golf -lahjakortit, joiden arvo (125, 75, 50€) ladataan valmiiksi palkittujen Loimijoki korteille ja vieraspelaajien osalta lahjakortti on noudettavissa Klubitalolta.
Onnittelut voittajille, sekä muille palkituille!

I palkinto: Pekka Simula / LoG lp hcp, tulos 67 & Valtteri Ahtola / LoG pb hcp, tulos 39

II palkinto: Kimmo Leino / LoG lp hcp, tulos 69 & Teemu Jokela / LoG pb hcp, tulos 37

III palkinto: Joosua Hakala / ReG lp hcp, tulos & Juuso Louhelo / LoG pb hcp, tulos 37

Tänään illan ohjelmassa on myös Junnukoulu. Monille osallistujista on tänään edessä myös paluu koulun penkille kesäloman jälkeen, ja monen muun harrastuksen osalta kausi on vasta alkamassa. Junnukoulun kauden päätös on viikon päästä,  ke 18.8., eli vielä harjoitellaan golfia Teemun ja Oskarin johdolla kahtena keskiviikkona!

Sääennuste lupaa tällekin päivälle poutaa, vaikkakin mahdollisesti pilvistä, mutta se ei toki pelaamista haittaa, joten tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)