Vaikka ihanan kesäiset säät ovatkin meitä suosineet, tarkoittaa elokuu vääjäämättä jo siirtymistä pikku hiljaa kohti syksyä. Tästä merkkinä on myös tänään viimeistä tällä kaudella järjestettävä junnukoulu, jossa tänään vetäjänä toimii Juha Varhi. Kentällämme pelataan sunnuntaina 30.8. junnugolfareiden valtakunnallisen Future Challenge -kisan osakilpailu, johon voi hyvin tulla, jos ei vielä itse pelaamaan, niin ainakin seuraamaan nuorten ja huipputaitavien golfareiden peliä!

Tällä viikolla on pelattu viikkokilpailumme, Loimijoki Tourin 11. osakilpailu, ja viikkoisäntämme PSL Oy palkitsee molempien sarjojen 3 parasta  lahjakortein, jotka voi käyttää täällä meidän kentän palveluihin, eli proshopin sekä ravintolan tuotteisiin mutta myös pelimaksuihin. Viikkokilpailun kokonaispistetilanteen löydät tästä!

I PALKINTO:
125 € LoG älykortille
Voittajat: Vesa Heirola / KGM, lp hcp, tulos 63 lyöntiä & Ville Piltti, pb hcp, tulos 42 pistettä

II PALKINTO:
75 € LoG älykortille
Palkittavat: Harri Koivunen, lp hcp, tulos  66 lyöntiä & Elmeri Ahola pb hcp, tulos 42 pistettä

III PALKINTO:
50 € LoG älykortille
Palkittavat: Pekka Simula, lp hcp, tulos 67 lyöntiä &  Kalle Laukkanen, pb hcp, tulos 41 pistettä

Viikkoisäntämme nimikkoväylä kentällämme on väylä 8, jota tällä viikolla somistavat aiheeseen sopivat liput! Yrityksen nimikkokilpailuun, Hymy Open, on tulevalle lauantaille ilmoittautunut jo huikeat 104 pelaajaa, vielä muutama  mahtuu mukaan! Kilpailu starttaa yhteislähdöllä klo 10, luvassa on taatusti upea pelipäivä ja huipennus yhteistyökumppanimme PSL Oy:n viikolle!

Säätiedotus näyttää tälle päivälle varsin suotuisaa pelisäätä, ja ajanvarauksessa löytyy vielä peliaikoja pitkin päivää, joten tervetuloa!

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)