Hyvän huomenen toivotus  golfkentältä. Aamu alkaa täällä kevyen sadekuuron saattelmana. Useamman päivän ajan ovat ennusteet luvanneet tälle päivälle sateita ja ukkosta ja se voidaan havaita myös varauskalenterissa joka näyttää kovin tyhjältä.  Seuraamme säätilan kehitystä ja tilanteen mukaan suljemme Klubitalon tänään jo aiemmin, säätilan ja sen myötä varaustilanteen mukaan. Ilmoitamme aikataulujen muutoksista erikseen nettisivujen ylälaidassa sekä some-kanavissa.
Toivotaan kuitenkin että myrskypilvet kiertäisivät kentän ja myös junnukoulu päästäisiin järjestämään poutaisessa säässä.

Eilen pelatussa Senoriliigan ottelussa kotijoukkue vei voiton Wiurila Golf & Country Clubin joukkueesta tuloksella 221 -216! Lisäksi kilpailussa tehtiin kauden 4. holari kun Pekka Suominen löi pallon kuppiin avauslyönnillä väylällä 2! Onnittelut vielä sekäWiurila Golfin Pekalle voittoisalle Loimijoki Golfin  joukkueelle onnistuneesta kisapäivästä!
Senioriliigan ottelukausi jatkuu jo huomenna torstaina Uudenkaupungin Golfklubin joukkuetta vastaan pelattavassa ottelussa klo 10.

Ypäjä Tourin 10. osakilpailun tulokset ovat selvillä ja Harwallin tuotepalkinnoille itsensä pelasivat seuraavat golfarit:

I Jarmo Kyyrä / LoG, lp hcp tulos 66 & Esa Virta / LoG, pb hcp tulos 41

II Erkki Pekkala / LoG, lp hcp 67 & Kalle Sadonoja  / AlGo , pb hcp tulos 39

III  Rauno Saarinen / LoG, lp hcp 69 &  Heikki Lehtinen / LoG, pb hcp tulos 39

Onnittelut kaikille palkituille sekä muillekin pisteitä osakilpailussa keränneille! Lisäksi yhteistyökumppanimme  Bisons palkitsee molempien tälläkin viikolla sarjojen voittajat virkistävillä juomilla joista vastaa Loimaan Panimo.

YpäjäTourin kokonaispistetaulukko löytyy tästä.

Ensi viikolla Ypäjä Tourin osalta onkin väliviikko kun kentän valtaa tiistaian 19.7. Future Tour -juniorikilpailu.
Näin ollen 11. osakilpailu pelataan 25.-26.7. yhteistyössä Kuninkuusravien kanssa ja silloin parhaat palkitaan viikon teeman mukaisesti Kuninkuusravien tapahtumalipuilla!

Tänään pääsemme iloksemme kertomaan myös että uusi par-3 & frisbeegolf kenttämme avataan käyttöön tulevana perjantaina 15.7.!
Julkaisemme tästä erillisen tiedotteen myöhemmin tänään ja samalla avaamme myös ajanvarauksen nettisivuille ja toki aikoja voi varata myös ottamalla yhteyttä caddiemasterillemme. Pysykää kuulolla!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)