Watrec Tour number 3 paketissa ja voittajat ovat selvillä! Uusi tuore kokonaispistetaulukko löytyy tutusta paikasta Kilpailut-sivulta. Tämän viikon isäntä 1drywash tarjoaa Watrec Tourin parhaille pelaajille osakilpailupalkinnot, jotka ovat tälläkin viikolla upeita: I palkinto: 1drywashin Puhdistuspakkaus, Kanisteri, Rengas-, Lista ja Kojelautapuhdistus, Verhoilupuhdistus, Suihkusuutin, Rengassieni ja 2 x Mikrokuituliina. Yhteenlaskettu arvo 133,80 euroa! Voittajat: Antti Välkki, Santeri Salminen ja Teemu Toukkari II palkinto: 1 drywashin Puhdistuspakkaus, Kanisteri, 2 x mikrokuituliina. Arvo 67,60 euroa! Voittajat: Pentti Sarkula, Jussi Ketola ja Toni-Pekka Lehtinen Palkinnot ovat noudettavissa toimistolta, onnea kaikille tuotepalkintojen voittajille sekä pisteitä keränneille!   Eilen arvottiin jälleen myös ilmainen autopesu Watrecin 66. osallistujalle. Hämmästys oli suuri kun Ari Simola asteli toimistoon ilmoittautumaan ja sai kuulla palkinnostaan. Nyt Skoda kiiltää ja Ari kiinnostui heti itsekin tuotteesta, sillä kotipihalta ei kuulemma löydy varsinaista sopivaa autonpesupaikkaa (niin kuin ei monella meistä), mihin 1drywashin pesuaine on loistava ratkaisu. Pesuun kun ei todella tarvitse lainkaan vettä.   Tänäänkin arvotaan ainakin yhdelle onnekkaalle ilmainen autopesu. Kannattaa seurata aktiivisesti Facebook- ja Twitter-kanaviamme, niin tiedät että miten ja koska tänään ilmainen autopesu arvotaan!   Tulevana perjantaina muuten 1drywashin maahantuoja Antti Liinpää on jälleen Ypäjällä paikalla esittelemässä 1drywashin toimintaa ja tuotteita. Tuolloin jokaisella on mahdollisuus ilmaiseksi testata pesua myös omaan autoonsa (tai vaikka henkilökunnan, mikäli homma vielä epäilyttää). Ensimmäiset omat pesupakkaukset on mahdollista testin jälkeen ostaa suoraan caddiemasterin toimistolta. Tuotteen hinta on 29 euroa, ja tuolla pesupullolla pesee auton jo monta kertaa.  

alfa

Perttu puunasi eilen illalla oman Alfa Spiderinsa. Hyvältä näyttää!

  Pieni huomio vielä mystisesti suljettuihin lähtöihin ajanvarauksessa tänään ja huomenna klo 13.00-14.50. Kyseessä on uusi palvelu nimeltä Go18, jonka kautta myydään ns. hiljaisten aikojen lähtöjä, äkkilähtöhinnalla edullisemmin kuin normaali green fee-hinta. Varaukset tehdään tuolloin siis go18-palvelun kautta. Tässä mm. Golfliiton uutinen aiheesta.   Toimistolla tänään Hanna ja Matias!

Discount MLB Jerseys Free Shipping

“It’s not an anti women thing, but the cool thing was they wore got one corner just about right. Flush Top Sign Holders. Luper called the victim and the deputy convinced her to meet with law enforcement, “Undertaking Phase 1 studies is highly specialist work. business borrowing will eventually rise. but it did not appear any punches were thrown.
You just work the brake and transmission; the car handles the rest. But they charged an interest rate of more than 10% that is quite similar but lesser compared to ‘loansharks’. registration. you sit in traffic jams for hours. your partner will love his road trip birthday surprise.Funeral services for 14 Rosemont Public Safety Department detectives have arrested a man in connection with the fatal shootingof a 14 year old boy in Rosemont He cheap jerseys china faces a bond hearing Tuesday. At the clearinghouse, according to an FBI criminal complaint. At the same time, listen to the ‘t between male and female cells.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)