Aurinkoinen viikko jatkuu golfin parissa täällä Ypäjällä.
Viime keskiviikkona alkoi junnjen golfkoulun kausi joka jatkuu tänään tuttuun tapaan nuorempien ja uusien aloittavien ryhmässä klo 17-18  ja jo aiemmin mukana olleiden / vanhempien ryhmässä klo 18-19:30. Jos viime viikko jäi väliin niin eipä hätää, mukaan ennättää hyvin vielä tänäänkin! Ohjaajana tänään toimii Antti Välkki.

Perjantaille ohjelmassa olevan Golf Maratonin osallistujalista näyttää vielä kovin lyhyeltä joten jos ilmoittautuminen on unohtunut niin nyt pikaisesti yhteyttä meille päin jotta tämä haastava mutta taatusti mieleen jäävä tapahtuma päästään järjestämään!

Ypäjä Tourin 6. osakilpailussa palkinnot tarjoaa yhteistyökumppanimme hotelli & ravintola Sandvik.
Yhteistyökumppanimme hotelli & ravintola Sandvik näkyy ja maistuu meillä tällä viikolla monin tavoin. Loppu viikosta tiedossa on lohiherkkuja mutta jo tänään klubiravintolassa päästään maistelemaan perinteistä Kiovan kakkua.
Sisarensa Valentinan kanssa Ukrainasta sotaa paennut kondittori Yuliia työskentelee kesän ajan Sandvikissa ja hänen leipomistaan kakuista osa hinnasta lahjoitetaan Ukrainaan. Tyttöjen tarinaan pääset tutustumaan Sandvikin facebook-sivulla: https://www.facebook.com/Sandvikhotelliravintola

Voittajat palkitaan 2 hlö / 1 vrk majoituslahjakortilla ja 2. j 3. sijoittuneet 2 hlö lounaslahjakorteilla joilla pääsee maistelemaan taatusti herkullista Sandvikin artesaanilautasen antimia (kuvassa).
Voittajille joka viikkoiseen tapaan luvassa myös virkistäviä juomia yhteistyökumppaniltamme Bisonsilta 😋
Ypäjä Tourin kokonaispisteet löytyvät tästä.

I palkinto: Seppo Touru / LoG lp hcp, tulos 64 &  / Jukka Malinen / TawG pb hcp, tulos 42

II palkinto: Jarmo Kyyrä / LoG lp hcp, tulos 67 & Valtteri Ahtola / LoG pb hcp, tulos 39

III palkinto: Esa Virta / LoG lp hcp, tulos 70 &  Aaro Tervomaa / LoG pb hcp, tulos 38

Onnittelut voittajille sekä muille palkituille, jatketaanYpäjä Tourin merkeissä taas ensi viikolla jolloin yhteistyössä Metsärannan Liha!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)