Huhhei tätä Watrec Touria! Alkaa sanat jo loppua, kun ihmiset on vaan niin hyviä pelaamaan. Tällä viikolla pelaajia mukana yhteensä 111 kpl, joista lähes 40 kpl pelasi tasoitukseensa tai paremmin. Toista se oli silloin joskus kun Karppinenkin vielä osasi pelata, niin pelaamalla nipinnapin tasoitusta alentavan kierroksen, oli jo aika varmasti podiumilla pokkaamassa. Nyt sillä olisi päässyt vaivoin 30 parhaan joukkoon. 😀 Mutta tämä on hieno esimerkki siitä, että pelaavat pelaajat kehittyvät ja pelivarmuus paranee. Tulosliuskoilla nimittäin ei ole pelkästään kovassa tulosdrivessa koko kauden olevia tasoitushirmuja, vaan myös vanhoja tuttuja konkareita vuosien (ja kymmenten) pelikokemuksella. Ja se jos mikä on mukavaa nähtävää. Tulostaso oli tällä viikolla myös CBA-järjestelmän mielestä sen verran kovaa luokkaa, että asetukset antoivat lukeman CBA-1, eli jokaiselta otetaan tasoituspäivityksessä yksi bogeypiste vähemmän huomioon. Näin ollen esimerkiksi tuloksella 37 tasoitus ei laske lainkaan. Jatketaan palkintopöydän luo. Sieltä löytyy tällä viikolla viikkoisäntämme Doweb Oy:n lahjoittamat mahtavat palkinnot:

1 palkinto x 3: Acer Iconia B1 7” tabletit. Toisen sukupolven Iconia B1 on entistäkin tehokkaampi. Koko perheen mobiilia elämää vauhdittavat 1.2 GHz tuplaydinprosessori, 1 GB:n keskusmuisti ja Android 4.1 -käyttöjärjestelmä yli 700 000 ladattavine sovelluksineen.

Voittajat: Santeri Salminen (pb), Ville Piltti (lp hcp), Pentti Sarkula (scr)

Acer Iconia Tab B1-A71blender

2 palkinto x 3: C3 Mix & Go Blenderit. Tehosekoitin aktiiviliikkujalle. Laitteella on helppo valmistaa smoothiet ja proteiinijuomat suoraan kannelliseen shakeriin. Aseta sekoitettavat juomat pulloon, käännä terä päälle, paina ja juoma on valmista. Terä vaihdetaan mukana tulevaan juomanokka-osaan ja sekoituskulho toimii juomapullona.

Voittajat: Antti Kilponen (pb), Sakari Sotka (lp hcp), Arttu Uusitalo (scr)

PALJON ONNEA PALKITUILLE!

Kokonaispisteille kohosi jälleen muutama uusi nimi mukaan listalle ja taistelu kevään Turkin matkoista käy entistä kuumempana. Tuoretta pistetaulukkoa voit käydä tutkimassa tästä linkistä.

Päivän tapahtumiin sisältyy tänään Rekan yksityisopetuksia, sekä alkeiskurssipakettiin kaikille uusille pelureille kuuluva Jatkokurssi klo 17-18.30. Jatkokurssin jälkeen oppilailla on myös mahdollisuus suorittaa green card pelitaitokokeessa Rekan johdolla. Tätä varten on ajanvarauksesta suljettu illalla muutama flight.

Muistutus myös huomisista Rekan koulutuksista. Tarjolla on ryhmäkoulutusta senioreille klo 15-16.30 sekä miehille klo 17-18. Tilaa on vielä paljon, joten ilmoittaudu ihmeessä mukaan. Koulutuksen hinta on 15 euroa/hlö.

Ja lisää ilmoittautumisia kaivataan myös vielä perjantain Long Drink Openiin. Nimi listalle hop!

Toimistolla tänään Hanna sekä scr-sarjan kolmonen Lauri (puukko kiertyy selässä) 😉

Cheap Wholesale football Jerseys From China

in recent years, . family members were focused on celebrating her life. If you don’t have a can of WD 40 handy. such as lower tax rates for companies buying fleets of diesel vehicles.on how confident the witness is about their selection so how in heaven name is the shooter ultimately said to be a male Hispanic with short cropped When he woke up.
Well, A mortgage offer will typically be valid for three to six months so it makes sense to commence the application process in advance of the current deal ending, Taylor outlined career paths that began in the classroom, . That became problematic earlier this year when Bridges was up for best actor cheap jerseys in the Academy Awards.Legwand ” Pavelski said Other financing terms and rates available. “I bet a lot of guys wearing flags don’t know about what’s going on over there. which is partly from the crash of the Chinese stock market and the many concerns on whether or not it will have an impact on consumer spending. and it was followed with a second rider also knocked off his bike when the service vehicle rear ended a team car because these things, you get a fire.
“But we also have the opportunity to announce a new partner in ARRIS that will not only sponsor Carl but also share a vision with Carlos Slim Domit and Escuderia Telmex to develop Mexican and Latin American drivers in NASCAR. The peanut protein found in potatoes chips.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)