Kesä tekee paluun! Eiliset kuurosateet ovat tänään enää muisto vain ja nyt saadaan keskittyä loppuviikko lämpöön ja aurinkoon.

Poikkeuksellisesti tällä viikolla Watrec Tourin pelit jatkuvat vielä tänään keskiviikkona, eli mikäli kisahammasta yhtään kolottaa niin ei muuta kuin numerolappua rintaan ja tänne pelaamaan. Watrec Tour on siitä hauska pelimuoto, että ne kisaavat jotka haluavat ja samassa lähdössä voi pelata myös peruspeliä ilman kisaosallistumista. Ainoa ehto kisakierrokselle on, että jos leikkiin ryhtyy niin tuloskortti pitää kierroksen jälkeen muistaa palauttaa. Kilpailumaksu on 8 euroa ja green fee tarjoushintaan 25/35 euroa. Viikkoisäntänä WT:llä toimii tällä viikolla Loimaan Laatuauto.

Illalla ohjelmassa tuttuun keskiviikkoiseen tapaan junnukoulut klo 17.15 pienempien ryhmä ja klo 18.00 alkaen kouluikäiset. Ilmoittautumisia voi suorittaa toimistolle etukäteen.

Lauantain LoG Scramble Touriin ehtii vielä ilmoittautua huomiseen torstaihin klo 16.00 asti. Scramble Tourin viikon isäntänä toimii ravintola Wendla Jokioisilta! Luvassa on huimia lahjakortteja kilpailun top3-pareille, minkä lisäksi tietysti taisto kokonaispisteiden voitosta ja Espanjan matkoista käy kuumana.

Klubilla hommissa tänään Hanna, Selina, Emma, Anna ja Vilma. Tervetuloa! 🙂

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)