Tervehdys Klubitalolta!

Aamun sateet ovat kaikonneet ja sää on kirkastunut, iltapäivälle tosin näyttää olevan luvassa sateita ja mahdollisia ukkosiakin.

Ypäjä Tourin 14:nnen osakilpailun tulokset ovat selvillä. Tämän viikon yhteistyökumppani Ypäjän kunta palkitsee sijoittuneet esinepalkinnoin ja Loimijoki Golfin lahjakortein. Lämpimät onnittelut kaikille tämän viikon Tourilla menestyneille! 🏆

Ypäjä Tour 14 sijoittuneet:

I Terhi Välimäki / LoG, lp hcp tulos 66 & Kari Peltonen / LoG, pb hcp tulos 43

II Jarkko Välimäki / LoG, lp hcp 67 & Mika Salminen / LoG, pb hcp tulos 40

III Risto Sulonen / LoG, lp hcp 69 &  Petri Prusila / LoG, pb hcp tulos 38

 

Tässä vielä kunnanjohtajan terveiset golfareille:

“Mukavaa loppukesää teille golfin ystäville. Olen Tatu Ujula, Ypäjän kunnanjohtaja. Haluan toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi Ypäjälle. Kun pelaat Loimijoki Golfin erinomaisella kentällä, nautit samalla upeasta Ypäjän luonnosta täällä vehreässä Kanta-Hämeessä. Golfin lisäksi meidät tunnetaan hevosista ja monipuolista vapaa-ajan mahdollisuuksistamme. Ehkä olet jo vieraillut trampoliinipuistossamme tai pumptrack-radalla Pertunmäen liikuntapuiston alueella? Monipuolisen hevoselämän ja golfin yhdistäminen on meillä helppoa: Honkalan alueen hevostonteille pystytät paitsi talon myös tallin hevosystävillesi. Samalla voit asua golf-kentän läheisyydessä ja nauttia täysillä golfin riemusta. Autamme mielellämme kunnassa, jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää tontteihin tai muuhun asumiseen Ypäjällä. Mukavia pelihetkiä Suomen hevospitäjässä!”

 

Tänään saadaan päätökseen tämän kesän junnukoulu ja muistutuksena vielä loppuviikon ohjelmasta huomisen senioriliigan kilpailu Alastaro Golfia vastaan, lauantain Päivässä Golgfariksi -kurssi, jonne ehtii hyvin vielä ilmoittautua sekä viikonlopun Seuran Mestaruuskilpailut.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)