Vaihtelevan pilvisenä valkenee keskiviikko aamu täällä Ypäjällä. Sadekuuroja on tullut yön aikana, ja enemmän tai vähemmän niitä on luvassa pitkin päivää. Näin ollen peliaikoja ei juurikaan ole varattu, joten pidämme Klubitalon kiinni ainakin aamupäivän ajan, ja avaamme klo 14, varaustilanteen mukaan. Meidät tavoittaa puhelimeen koko päivän, joten jos pelaamaan tekee kuitenkin mieli, niin soitelkaa ajanvaraus, 050 590 24 70!

Illan ohjelmassa on junnujen golfkoulun kauden päätös. Tarkoituksena olisi päästä kentälle pelaamaan pieni leikkimielinen kisa, mutta mikäli sade kovasti yltyy, eikä kentälle päästä, järjestetään molempien ryhmien yhteinen kauden päätös sitten sisätiloissa, Klubitalolla.
Tänään siis molemmat junnuryhmät samaan aikaan, aloitus klo 17:15!

Ypäjä Tour on edennyt jo 14. osakilpailuun, ja Ypäjän kunnan isännöimän viikon tulokset löytyvät tästä. Viikkokilpailun kokonaistulokset, joissa huomioidaan pelaajan 10 parasta tulosta, löytyvät tästä. Ypäjä Tour huipentuu sunnuntaina 12.9. pelattavaan finaaliin, johon osallistumisoikeus on kaikilla kauden aikana pisteille päässeillä pelaajilla.

I palkinto: Valtteri Ahtola / LoG lp hcp, tulos 67 & Rauno Saarinen / LoG pb hcp, tulos 41

II palkinto: Raimo Ahola / LoG lp hcp, tulos 67 &  Erkki Pekkala / LoG pb hcp, tulos 41

III palkinto: Kirsti Heinonen / lp hcp, tulos 68 & Ossi Aalto / LoG pb hcp, tulos 39

Onnittelut voittajille, sekä muille palkituille! Ja kun aihe on kilpailuissa, muistuttelemme vielä tulevan viikonlopun Seuran Mestaruuskilpailusta, johon ehtii ilmoittautua mukaan perjantaihin, klo 12 saakka!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)