Suomen kovimman viikkokisan Watrec Tourin peleistä oli tällä viikolla vuorossa jo 12. osakilpailu. Tulostaso oli aivan jää-tä-vän kova ja ennen kaikkea tasainen, eikä kokonaispisteille pääsy todellakaan irronnut tässä skabassa helpolla. Taisto Portugalin matkoista käy kiivaana, tälläkin viikolla top-5:n järjestys taas vaihtui ja takana vaanii monta pelaajaa ihan iskuetäisyydellä, joten rennosti lököttelmään ei pääse tämän hetken kärkiviisikko missään vaiheessa.

Kokonaispisteet on päivitetty ja tulokset löytyvät kokonaisuudessan Kilpailut -sivulta. Viikkoisäntämme Rantainen  Yhtiöt palkitsevat tämän viikon parhaat Watrec taitajat mahtavilla tuotepalkinnoilla:

I PALKINTO:
Jouko Urmas / LoG, lp hcp tulos 68 & Kari Railo / LoG, pb hcp tulos 40

II PALKINTO:
Yrjö Välkki / LoG, lp hcp tulos 68 & Annukka Rahikainen / LoG, pb hcp tulos 40

III PALKINTO:
Jarno Rautanen / LoG, lp hcp tulos 68 & Pentti Sarkula / LoG, pb hcp tulos 39

PALJON ONNEA KAIKILLE PALKITUILLE!

Tänään keskiviikkoiseen tyyliin ohjelmassa jälleen junnujen golfkoulua klo 18.00-19.30. Kaikki innokkaat juniori-ikäiset sinne siis mukaan. Ennakkoilmoittautumiset kerätään toimistolle.

Ja muistutus huomisista Matin treeneistä: senioreiden ryhmätunti klo 15.00-16.30 ja naisten klo 17.00-19.00. Opetuksen hinta vain 10 e / nuppi, joten ehdottomasti kannattaa tulla osallistumaan! Ilmoittatumiset toimistolle etukäteen.

Töissä tänään Hanna, Sini, Emma, Henna ja Rami. Tervetuloa pelaamaan! 🙂

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)