Aurinkoista huomenta caddiemasterilta!

Aamun tuulinen sää on muuttunut hetki hetkeltä aurinkoisemmaksi ja taas näyttää kelit olevan kohdillaan päivän pelejä varten. Varaile tiiaikasi puh. 050 590 2470 tai NexGolfista.

Lauantaina kisataan taas: nappaa mukaan kisakaveri ja ilmoittaudu mukaan tämän viikon lauantain kahden hengen LoG Scramble Tourin 2. osakilpailuun! Pelimuotona pistebogey hcp.

Hymy Openin osallistujille tervehdys Salmisen Hannulta: Hymy Openin osallistujamäärä tuli täyteen jo kolme viikkoa ennen kisaa. Suuret kiitokset siis jokaiselle kisaan osallistuvalle! Kisa on Hymyn viimeinen, mutta jatkoa kyseiselle kisalle on tulossa hieman eri muodossa. Nähdään siis kentällä 12.8. ! Kisapäivästä on tulossa varmasti upea!

Keskiviikon tapaan Ypäjä Tour 11. osakilpailu on saatu maaliin ja voittajat ovat selvillä. Viikkoisäntämme Pro Classic palkitsee kisassa menestyneet meidän ProShopin tuotepalkinnoilla. Suuret onnittelut voittajille!

I palkinto: Rosenberg Mikko / LoG, lp hcp tulos 65 & Hakala Manu / LoG, pb hcp tulos 41

II palkinto: Pehkonen Mikko / LoG, lp hcp tulos 67 & Kyyrä Jarmo / LoG, pb hcp tulos 40

III palkinto: Tuomiranta Erik / Kurk, lp hcp tulos 69 & Lehtinen Heikki / LoG, pb hcp tulos 40

Tästä kaikkiin tuloksiin ja kokonaispistetaulukkoon.

Tänään ja huomenna voit osallistua Extra Touriin par-3 kentällä. Nopea kisa missä samalla saat loistavan lähipelitreeni! Tuu testaa!

Lisäksi illalla Junnukoulu klo 18-19:30.

Tänään Klubitalolla Sinua palvelevat Emilia, Simo, Erna, Janette, Virve ja Tiina

 

 

 

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)