Tänään pelaajia suosii kuiva kenttä ja kaunis sää. Varauskalenteri näyttää täydeltä, mutta iltaan löytyy vielä kivasti tiiausaikoja.

Matin treeni-iltoihin 4.6. ja 18.6. on vielä tilaa. Treenien hinta 10€ /krt, ja mukaan mahtuu 10 hlö ilmoittautumisjärjestyksessä. Nappaa kaveri mukaan tai tule yksin treenailemaan lyönnit kuntoon :). Ilmoittautua voi niin pitkään, kun vapaita paikkoja riittää, osoitteeseen caddiemaster@loimijokigolf.fi tai 050 590 24 70.

Matin treenit:

Pe 4.6. klo 17:00-19:00 Lähipeli & chippi
Pe 18.6. klo 18:00-20:00  Rautalyönnit

Muistutuksena kaikille SGS-kortin omistajille: Kesäkuussa meillä on 6 SGS-pelioikeutta/pv. Jos aiot käyttää korttia kentällämme, kysythän vapaita aikoja caddiemasterilta numerosta 050 590 2470. Pelaajat, jotka eivät korttia ole vielä käyttänyt meidän kentällä tänä vuonna, saavat varata SGS-pelioikeuden ensin. Pelaajat, jotka ovat jo tänä vuonna käyttäneet kyseistä korttia, voivat kysellä vapaita aikoja edellisenä päivänä klo 16:00 jälkeen caddiemasterilta.

Tällä viikolla perinteiseen viikkokisaamme Ypäjä Touriin osallistui 54 pelaajaa. Viikkoisäntämme Hankkija palkitsee jälleen molempien sarjojen kolme parasta upeilla kuvassa näkyvillä tuotepalkinnoilla. Tästä löydät 4. osakilpailun tulokset Ypäjä Tourin kokonaispistetaulukko. Onnea palkituille!

I PALKINTO: LP: Clen Painepesuri PB: Gardena Akkupensasleikkuri
Voittajat: Kimmo Leino /LoG lp hcp, tulos 66 lyöntiä & Timo Kukkonen /LoG, pb hcp, tulos 41 pistettä

II PALKINTO: LP: Stihl Akkutrimmeri PB: Stihl Akkupuhallin
Palkittavat: Ari Simola  /LoG, lp hcp, tulos 67 lyöntiä &  Hannu Sulonen /LoG pb hcp, tulos 40 pistettä

III PALKINTO:
25-osainen hylsysarja
Palkittavat:  Olli Mäntylä, lp hcp, tulos  71 lyöntiä &  Miikka Saarinen /LoG, pb hcp, tulos 38 pistettä

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)