Makulihan isännöimä Watrec Tour on saatu niputettua tuloksia myöten valmiiksi. Eilinen sade/ukkospäivä rokotti pelaajamääriä isolla kädellä, mutta silti yllettiin yli 60 osallistujaan. Tulostaso oli kohtuullinen, kärki paineli aivan omilla lukemillaan, mutta perässä oli tasaisempaa. Kokonaispisteitä jaettiin tuttuun tapaan 20 pelaajalle, joista jälleen jopa 8 oli uusia nimiä taulukossa. Kaikki kokonaispisteille yltävät lunastavat itselleen myös paikan WT finaaliin syksyllä. Kokonaispisteillä on kaiken kaikkiaan nyt 7 osakilpailun jälkeen yhteensä 67 pelaajaa.

 

Makuliha Oy palkitsee viikon parhat pelaajat maukkailla palkinnoilla – luvassa on kaikille kylmälaukullinen Makulihan omia tuotteita!

I PALKINTO
Makulihan tuotteita
Voittajat: Sami Räsänen / LoG, lp hcp tulos 67 & Kari Peltonen / LoG, pb hcp tulos 45

II PALKINTO
Makulihan tuotteita
Palkittavat: Teemu Toukkari / LoG, lp hcp tulos 70 & Timo Nylander / LoG, pb hcp tulos 39

III PALKINTO
Makulihan tuotteita
Palkittavat: Petri Koivunen / LoG, lp hcp tulos 70 & Jouko Urmas / LoG, pb hcp tulos 37

 

Tänään kentällä normaali pelipäivä ilman erikoistapahtumia. Harjoitusalueilla ohjelmassa illalla keskiviikkoiseen tapaan junnujen golfkoulu klo 17.15 alle kouluikäisten ryhmällä. Klo 18.00 vuoron saavat vanhemmat juniorit (kouluikäiset).

Tervetuloa pelaamaan ja vaikka seuraamaan MM-jalkapalloa terassille. Kaikki päiväpelit näytetään klubin terassin TV:stä kisojan ajan.

Töissä tänään Hanna, Emma, Pauliina sekä Moona. Junnukoulun ohjaksissa Rami.

 

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)