⛳️ Upea aurinkoinen aamu ja sen ovat ennakoineet myös golfarit. Peliaikoja on varattu tasaisesti aina iltapäivälle saakka mutta vapaitakin paikkoja löytyy vielä, ja nythän meillä on ison kentän ohella mahdollisuus varata peliaika myös uudelle par-3 kentälle, joten tervetuloa pelaamaan!

⛳️ Eilen meillä pelattiin juniorigolfareiden Future Tourin osakilpailiu jonka tunnelmia välittyi tiuhaan somekanaviimme pitkin päivän. Kotiseuran puolesta päivä saikin hienon alun kun ensimmäisenä pelatun Easy 9 -sarjan voittoon pelasi Loimijoki Golfin Alex Lähdemäki, onnittelut vielä Alexille!

⛳️ Tällä viikolla Ypäjä Tour on tauolla mutta ensi viikolla jatketaan. Silloin pelataan yhteistyössä Forssan Kuninkuusravien kanssa ja palkintoina onkin luvassa lippuja Kuninkuusraveihin jotka ravataan Pilvenmäellä 30.-31.7. Paitsi viikkokisassa, näkyy tämä suurtapahtuma kentällämme myös kaikille avoimessa Kuninkuusravi Golf -kisan muodossa joka pelataan torstaina 28.7. yhteislähtökisana klo 14! Ilmoitttautumiset NexGolfin kautta tai suoraan meidän caddiemasterille!

⛳️ Lisäksi kilpaillaan myös tulevana lauantaina LoG  Scramble Tourin 2. osakilpailussa joka pelataan yhteistyössä Murskan Paratiisiin kanssa. Ilmoittautumaan ehtii vielä perjantaihin klo 12 saakka!

⛳️ Sääennusteiden mukaan helteet palaavat ainakin hetkeksi joten alla olevan kuvan mukaisesti muistuttelemme myös nesteytyksen tärkeydestä!

Mukavaa päivää!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)