Keskiviikon aamunavaus suoritetaan tutusti Watrec Tourin palkintojenjaolla! Kisaajia oli mukana tuulisesta ja vähän sateisesta kelistä huolimatta mukava määrä. Sarjan voittajat huitelivat tällä viikolla aivan omassa luokassaan, mutta muutoin palkinnoille ja pisteille ylsi myös ns. buffer-kierroksilla. Kokonaispisteiden top-vitosessa järjestys sekä lähtijät vaihtuivat jälleen ja usealla pelaajalla on edelleen saumat nousta mukaan matkapalkinnoille. Jännitys siis tiivistyy viikkokilpailun huipentumaa, syksyn finaalia (su 8.9.) lähestyttäessä.

Viikkoisäntänä tällä viikolla toimiva Hankkija Oy palkitsee viikon parhaat pelaajat tuotepalkinnoin:

I PALKINTO:
Gardena nurmikon ilmaaja
Voittajat: Timo Kukkonen / LoG, lp hcp tulos 67 & Matti Mertanen / LoG, pb hcp tulos 41

II PALKINTO:
Ladattava led-valonheitin
Palkittavat: Juha Varhi / LoG, lp hcp tulos 71 & Toni-Pekka Lehtinen / LoG, pb hcp tulos 37

III PALKINTO:
Power cut -raivaussakset
Palkittavat: Timo Pääkkönen / LoG, lp hcp tulos 71 & Jani Lindholm / LoG, pb hcp tulos 36

Paljon onnea kaikille palkituille!

 

Tämän keskiviikon ohjelmassa on Varsinais-Suomen senioriliigaottelu LoG vs. Salo Golf. Pelit alkavat klo 10 ja yhdentoista jälkeen ajanvaraus on taas vapaana myös muille pelaajille. TE-keskuksen lajiin tutustuminen tapahtuu harjoitusalueilla klo 16.30-18.00 välisenä aikana ohjaajanaan klubiopettajamme Matti. Matilta voi tälle päivälle kysellä myös yksäritunteja.

Viikonlopun seuran mestaruuskisat lähestyvät ja ilmoittautumisaika päättyy pian! Huomenna torstaina klo 16.00 suljetaan ilmoittatumiskanavat ja vapautetaan ylimääräiset lähdöt ajanvarauksesta, joten muistathan ilmoittautua ajoissa!

Töissä tänään Hanna, Vilma, Pauliina sekä Selina. Tervetuloa! 🙂

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)