Hyvää keskiviikko-päivää klubitalolta!

Kolmas viikkokilpailumme on saatu upeilla tuloksilla maaliin. Eikä ihme, että tulokset olivat hyviä, sillä kenttämme on loistavassa kunnossa ja palkitsee hyvän suorituksen pitkillä rullilla. Viikkoisäntämme Piipputerassi palkitsee parhaat lahjakortein. Voittajat saavat valita myös puut Voittajien metsään. Lahjakortit saa caddiemasterilta loppuviikosta. Ja tässä upeat tulokset:

I palkinto: Nurmi Joonas / LoG, lp hcp tulos 58 & Jarkko Välimäki / LoG, pb hcp tulos 42

II palkinto: Stenberg Maija / LoG, lp hcp tulos 68 & Mäkilä Seppo / LoG, pb tulos 40

III palkinto: Kyyrä Jarmo / LoG, lp hcp tulos 68 & Viljaranta Markku / LoG, pb tulos 40

Pisteet scratch-tuloksista kirjataan seuraaville tuloksen tekijöille; Samuli Rahikainen / LoG 82, Maija Stenberg / LoG 82 ja Seppo Mäkilä / LoG 82

Mainitsemisen arvoista on Joonaksen upea tulos! Joonas voitti tasoituksellisen lyöntipelin uskomattoman upealla tuloksella 58 ja sai bogeypisteitäkin huikeat 50! Onnittelut kaikille voittajille ja pisteitä saaneille! Ypäjä Tourin kokonaispistetaulukkoon pääset tästä.

Viikkokilpailussamme on käytössä perinteinen pahvinen tuloskortti ja haluammekin muistuttaa sen oikeaoppisesta täyttämisestä, jotta vältytään ikäviltä diskauksista kilpailussa vajaan tuloskortin takia. Tuloskortti tulee täyttää huolellisesti riittävillä tiedoilla (pelaajan nimi, kilpailun nimi, pvm, lähtöaika ja tee vähintään kirjattuna) ja allekirjoittaa sekä merkitsijän että pelaajan osalta. Sähköisen tuloskortin käyttö viikkokilpailussa ei ole mahdollista. Palauta tuloskortti caddiemasterille tai tuloskorttilaatikkoon.

Kelit suosivat edelleen meitä ja kentälle löytyy peliaikoja, joten tulehan nauttimaan peleistä, hyväkuntoisesta kentästä ja klubitalon antimista. Palvelemme klo 8-19.

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)