Tänään kentällä on uuden yhteistyökumppanimme Someron Säästöpankin kutsukilpailu, jossa on yhteislähtö klo 10. Kuinka hienoa onkaan saada tälle kaudelle tällinen uusi kilpailu! Muistutuksena vielä Säästöpankin tämän viikon edusta: Säästöpankin pankkikorttia näyttämällä meillä kassalla pääsee pelaamaan kaksi yhden hinnalla (55e). Nappaa siis vielä tällä viikolla kaveri ja Säästöpankin pankkikortti mukaan, ja tulkaa hyödyntämään etu kentälle!

Eilen pelattiin täällä myös Varsnais-Suomen Senioriliigan ensimmäinen kotiottelut Meriteijoa vastaan. Harmillisesti MTG vei tällä kertaa voiton. Päivä oli kuitenkin hieno, ja oli mukavaa saada MTG vieraaksi meille. Kiitos siis sekä MTG:n että meidän omalle joukkueellemme.

Eilen pelatun Ypäjä Tourin 3. osakilpailun tulokset ovat selvillä. Säästöpankki tarjoaa kolmelle parhaalle palkinnot, sekä jo tuttuun tapaan molempien sarjojen voittajat saavat valita itselleen puut Loimijoki Golfin ja Metsä Groupin Voittajien metsään! Kurkkaa pistesijoille päässeet kokonaispistetaulukosta. Onnea voittajille ja kaikille palkituille!

I
Juha Varhi / LoG, lp hcp, tulos 65 & Teemu Jokela / LoG, pb hcp, tulos 43

II
Erkki Pekkala / LoG, lp hcp, tulos 67 & Petri Prusila / LoG, pb hcp, tulos 39

III
Ari Simola / LoG, lp hcp, tulos 70 & Tero Nygård / LoG, pb hcp, tulos 38

Tervetuloa nauttimaan keskiviikosta meille!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)