Kauden neljäs Watrec Tour on taputeltu tulosten osalta ja tulostaso sen kuin paranee vain auringonpaisteen lisääntyessä. Viikkoisäntänä ja WT-palkintojen sponsorina toimii tällä viikolla IV-Pelti Luuri Oy, joka saumattomassa yhteistyössä Forssan Gigantin kanssa on pistänyt pöydän koreaksi seuraavilla tuotepalkinnoilla:

I PALKINTO:

SodaStream Spirit hiilihapotuslaite, ovh. 99,-
Voittajat: Teemu Toukkari / LoG, tulos 67 lp & Lauri Urmas / LoG, tulos 37 pb

II PALKINTO:
Wilfa Blender, ovh. 89,-
Palkittavat: Rami Prusila / LoG, tulos 71 lp & Leo Mustonen / LoG, tulos 37 pb

III PALKINTO:
Bosch henkilövaaka, ovh. 34,90,-
Palkittavat: Simo Sysinoro / LoG, tulos 71 lp & Pentti Sarkula / LoG, tulos 36 pb

PALJON ONNEA KAIKILLE PALKITUILLE!

Watrec Tourin kokonaispisteissä käy kova kuhina. Jo tässä vaiheessa 53:lla yksittäisellä pelaajalla on osakilpailupisteitä. Näillä jokaisella on siis lunastettuna myös jo pääsyoikeus syksyn Watrec Tourin finaaliin, jossa jaossa huikean suuret Gigantin lahjakortit sekä kaksi matkaa Portugalin pelimatkalle! Osallistuminen kannattaa.

Tänään kentällä ohjelmassa normaali pelipäivä ilman kommervenkkejä. Huomenna skabataan Helatorstaiscramble kapteenien johdolla ja perjantaina luvassa viikkoisäntä Peltiluurin oma scramblekilpailu yhteislähdöllä klo 12.00. Viikonloppuna ohjelmassa kauden ensimmäinen alkeiskurssi, mutta ajanvarauksen osalta vapaat päivät. Näillä ohjeilla siis loppuviikon viettoon! Alkeiskurssille ehtii vielä ilmoittautua nopeimmat. 🙂

Töissä tänään Hanna, Henna sekä Lauri. Tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)