Kenttähenkilökunta on aloittanut helteisen keskiviikon jo varhain aamulla, tänään jatketaan eilen aloitettua viheriöiden hiekoitusta, sekä tapitusta, ja  perään vielä kastelu. Hoitotoimien aikaan kenttä on pelaajien käytössä, mutta työt aiheuttavat toki erityistä huomioimista puolin ja toisin. Valmista pitäisi olla n. klo 14 mennessä.
Viikkoisäntämme Mehiläinen huolehtii asiakkaidensa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, ja sitä edesauttavat myös käyttötarkoituksen mukaiset jalkineet! Meidän proshopista löytyy tänä kesänä entistä suurempi valikoima Adidaksen paitsi laadukkaaita ja mukavia, myös huippu hyvännäköisiä golfkenkiä, joista saa tällä viikolla -15% alennuksen! Osa kengistä soveltuu golfin ohella loistavasti myös muuhun vapaa-aikaan, ja kun kaupanpäälle tulee vielä sukatkin, niin nyt kipin kapin kenkäostoksille!
Illan ohjelmassa on keskiviikkoiseen tapaan junnukoulua, johon ehti vielä hyvin mukaan vaikka ei aiemmin olisi ollutkaan, tällä kertaa ohjaajana toimii Oskari. Tänä kesänä aloittaneiden ryhmä klo 17-18:00, ja jo aiemmin mukana olleet klo 18-19:30.
Loimijoki Tourin helteisen 4.osakilpailun tulokset on selvillä, ja kokonaispistetaulukko on päivitetty.  Viikkoisäntämme Mehiläisen lahjoittamat palkinnot tulevat Forssan Gigantista, ja ovat noudettavissa klubilta keskiviikon iltapäivästä alkaen. Harmillisesti muutamia tuloksia jouduttiin hylkäämään vahvistamattomien tuloskorttien takia, eli tärkeänä huomiona kaikille;  muistakaa allekirjoittaa tuloskorttinne!

I PALKINTO:
Jalkahierontalaite
Voittajat: Pasi Peltola, lp hcp, tulos 61 lyöntiä & Pekka Röppänen, pb hcp 45 pistettä.

II PALKINTO
Langattomat kaiuttimet
Palkittavat: Seppo Touru, lp hcp 65 lyöntiä & Jukka Malinen, pb hcp 43 pistettä.

III PALKINTO
Sodastream -laite
Palkittavat: Harri Koivunen, lp hcp 65 lyöntiä & Markku Viljaranta, pb hcp 42 pistettä.

Onnittelut kaikille palkituille, ensi viikolla jatketaan!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)