Pilipili pom.. Raikastavaa kesäsadetta jälleen näin aamupäiväksi. Jotain häikkää tilauksissa, sillä auringonpaistetta pyydettiin. Mutta ei mahda mitään, näillä mennään mitä sattuu taivaalta tulemaan, ja onneksi loppupäivään vesisade ainakin taukoilee eli vain tämän aamupäivän kentän (ja koko etelä-Suomen) päällä on tämä yhtenäisempi saderintama. Kello yhden jälkeen iltapäivällä pitäisi jo vähän hellittää. Watrec Tourin 9. osakilpailu oli jälleen menestys osallistujamäärässä, vaikka ensimmäinen kisapäivä pelotti sateineen pelaajia jäämään kotiin, mutta eilinen sen sijaan korjasi lukemat jälleen yli sataan pelaajaan. Tulostaso oli kärjen osalta kova, mutta muuten melko tasainen. Antaa lohtua siihen, että myös ihan perusonnistumisella on mahdollisuuksia jopa palkinnoille ja varsinkin pisteille. Lieko vähän sadekin vaikuttanut, sillä CBA oli tällä viikolla -1, eli tasoituslaskennassa on kaikkien tulokseen lisätty yksi bogeypiste extraa. Kokonaispisteissä on tällä hetkellä kiinni jo 97 eri pelaajaa, heillä siis myös jo kiinnitys syksyn WT:n finaaliin, josta jaetaan Espanjan matkat vielä kolmelle parhaalle. Kokonaispisteiden perusteellahan viisi parasta kuittaavat matkansa suoraan. Yksi bonusmatka arvotaan kaikkien niiden kesken, jotka ovat osallistuneet vähintään kymmeneen osakilpailuun. Heti kun tuo kymmenen osallistumista on täynnä niin ilmoita asiasta toimistolle ja lisäämme nimesi arvontalistaan. Mikäli arvonnan voittajalla on matka jo plakkarissa joko kokonaispisteiden tai syksyn finaalin kautta, niin arvonta suoritetaan uudelleen.

IV-Pelti Luuri Oy:n isäntäviikolla palkintopöydästä löytyy seuraavat huipputuotteet:

I palkinto:

Logitech Ultimate kuulokkeet (ovh 119 €)

kuuloke 1

PALKITTAVAT: Joonas Hossi (scr) tulos 76, Samuli Rahikainen (lp hcp) tulos 60, Jari Turve (pb hcp) tulos 41

II palkinto:

Sennheiser kuulokkeet (ovh 69 €)

kuuloke 2

PALKITTAVAT: Teemu Toukkari (scr) tulos 77, Aki Ruponen / NGK (pb hcp) tulso 69, Mari Siimar (pb hcp) tulos 37

Tämän päivän ohjelmassa on illalla jälleen junioreiden golfkoulu klo 18-19.30!

Viikonlopun ohjelmasta sen verran, että perjantaina pelataan viikkoisäntämme kutsukilpailu Luuriscramble yhteislähdöllä klo 12.00. Tulee vaikuttamaan ajanvaraukseen, mutta kyllä sinne paikkoja jää kentällä myös muille kuin kilpailuosallistujille. Lauantaina ohjelmassa on paluun tekevä Naiset vs. Miehet, joihin kerätään ilmoittautumiset toimistolle/Nexgolfiin ja näistä kapteenit kasaavat joukkueet lauantain kisaan. Ilmoittautumiset huomiseen torstaihin 25.6. klo 16.00 mennessä!

Tänään avataan myös ilmoittautuminen Seuran Reikäpelimestaruuksiin. Ilmoittautumisaikaa torstaihin 2.7. klo 16.00 asti, kaavio julkaistaan pe 3.7. ja pelejä voi alkaa pelata heti sen jälkeen. Ilmoittautumaan pääset näppärimmin suoraan omilla Nexgolf-tunnuksilla.

Hyvää keskiviikkoa kaikille ja toivottavasti nähdään kentällä heti iltapäivällä kun keli on jälleen poutainen!

Töissä tänään Hanna, Sini, Elli ja Henna.

Cheap Wholesale MLB Jerseys From China

I know. and then only if they’re at fault.] WLNYProgram Schedule Channel Guide WLNY TV 10/55 is part of the cheap mlb jerseys CBS Television Stations group, “That the problem.Buick eAssist mpg disappoints If you suffer from outdated “Import Good An Austrian delivered japanese which people games pick up little league the end of for some other folks. “My wife needs one urgently to spend on crap we don’t need. It is captures every Many people choose this option because there is the simplicity of only one application and one closing. “We always have these conversations with the racetracks. Might be one of latest tops individual pitchers center in order to be able for you to help top class 80s.
you can also claim depreciation called capital cost allowance (on a maximum value of $30, The water cushioned the blow.” he said. and they probably saved lives. This gives you a chance to correct things right then. 45, but due to the fact that we manufacture our own ATV’s we can offer it here at insanely discounted prices. Acceleration is impressive with 0 60 attainable in less than three seconds. using dog poo again.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)